02 / 05 / 2024

kayseri projeleri 2013

kayseri projeleri 2013

Kayseri'nin çılgın projesi ile yeşil alanın 2 katına çıkması planlanıyor...Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’yi Türkiye’nin Venedik’i yapacak projeyi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaretinde açıkladı.

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kayseri projeleri MIPIM'de tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in de katıldığı Fransa'nın Cannes şehrindeki dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı (MIPIM) 89 ülkeden yaklaşık 22 bin gayrimenkul profesyoneli ile 4 bin 800 yatırımcı ve finans kuruluşunu bir araya getirdi.

TÜGVA Kayseri Temsilcilliği, mega projeleri inceledi!

Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Temsilcilliği İstanbul'da gerçekleşen mega projeleri yerinde inceledi. Abdullah Karaağaç, "Projelerine yolculuk fikri üniversite öğrencilerine Türkiye'nin inşaat sektöründe geldiği noktayı göstermek üzerine doğdu" dedi.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini masaya yatırdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin projeleriyle ilgili Ankara'da Maliye ve Ulaştırma Bakanlarıyla bir görüşme yaptı. Görüşmede Kayseri projeleri masaya yatırıldı.

Kayseri'nin projeleri Ankara'da masaya yatırıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Ankara ziyaretinde Maliye Bakanı Şimşek ile bir araya geldi. Bakanlarla saatlerce süren toplantılar yapılarak Kayseri'nin projeleri masaya yatırıldı.

Haluk Dursun Kayseri projeleri hakkında bilgi aldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden ve Kayseri Mahallesi'ni gezen Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Başkan Çelik ile birlikte Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Emlak Konut Avrupa Konutları Tem 2 projeleri 2013 yılı değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Değerleme Raporunu yayınladı.

Kayseri'nin yeni yatırım ve yol projeleri için toplanıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bayram sonrası bürokratları ile yatırım toplantısı yaptı. Toplantıda halen yapımı süren, projeleri hazırlanan veya ihale aşamasına gelen projeler masaya yatırıldı.

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Markalı konut projeleri 2013'te zirve yaptı!

Marka projeler 2013'te zirve yaptı. Büyük umutlarla başlayan 2013 birkaç gün sonra geride kalıyor. Farklı farklı sektörlerden sene sonu değerlendirmelerinin yapıldığı şu günlerde inşaat sektörü neler yaşadı?

Aralık 2013’te yeni satışa çıkan konut projeleri!

Konut yatırımcıları yılı hızlı bir şekilde kapatacağa benziyor. Sadece Aralık ayında 6 projede 2 bin 346 konut satışa çıkarıldı. İşte tüm detayları ile Aralık 2013’te yeni satışa yeni konut projeleri…

2013 Aralık’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!

Emlakkulisi.com takipçileri için lansmana özel fiyatlarla yeni satışa çıkacak konut projelerini mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile 2013 Aralık’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri…

kayseri projeleri 2013 Haberi

kayseri projeleri 2013


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaretinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projelerle ilgili olarak brifing veren Başkan Özhaseki, Kültür Yolu, Kaleiçi Kültür Merkezi, Selçuklu Müzesi, Milli Mücadele Müzesi, cephe düzenlemeleri, Harikalar Diyarı, Erciyes Kış Turizm Merkezi, Yeni Hal Kompleksi, Şeker Gölü, Derevenk Vadisi, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Özhaseki finali, Eski Sanayi Bölgesi Dönüşüm Projesi ile yaptı. Özhaseki, “Eskimiş veya atıl durumdaki kent dokularını yenilemek ve günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek dönüşüm projelerini hazırlıyoruz. Kayseri’de ABD’de bulunan Central Park gibi büyük bir park yapacağız ve Kızılırmak şehrin merkezinden geçecek” diye konuştu.


Başkan Özhaseki, Eski Sanayi Bölgesi Dönüşüm Projesi’nin, eski terminal kavşağından Kocasinan Belediyesi’ne kadar uygulanacağını söyledi.


2005 YILINDAN İTİBAREN PLANLANIYOR


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 2005 yılında yaptığı bir açıklamasında, “Dünyanın dört bir tarafını...