11 / 05 / 2024

kayseri sarız konut inşaatı

kayseri sarız konut inşaatı

SARIZ ilçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, yapımı planlanan 110 konutluk 1. Etap TOKİ konutları için ön talep toplama işlemlerinin tamamlandığını, ilçeye yapılacak konutların ihalesinin de 17 Mayıs tarihinde yapılacağının müjdesini verdi.

Artık konutu değil borsayı konuşacağız! Konut ve otomobil sektöründe şok!

Konut ve otomobil piyasasındaki son durumlar yatırımcılar tarafından sık sık merak konusu oluyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, "Artık konutu değil borsayı konuşacağız" dedi. İşte o paylaşım ve vatandaşların yorumları...

Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor?

Yeni ev almak isteyen yurttaşlar hangi bankaların peşinatsız konut kredisi verdiğini sorguluyor. Peki, Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

Son dakika: Kayseri'de korkutan deprem! Az önce 4.7 büyüklüğünde deprem oldu!

Son Dakika Deprem oldu: Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD duyurdu Kayseri'de deprem oldu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

TOKİ Kayseri Sarız 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Sarız’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Sarız’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri ucuz konut projesi hangi ilçelerde?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce müjdelediği TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Peki TOKİ Kayseri sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

TOKİ Kayseri Erkilet 572 konut ihalesi bugün!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Erkilek projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Kocasinan 572 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Kayseri Kocasinan projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Kocasinan 535 konut başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri Kocasinan Karpuzatan projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 770 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

kayseri sarız konut inşaatı Haberi

kayseri sarız konut inşaatı

SARIZ ilçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, yapımı planlanan 110 konutluk 1. Etap TOKİ konutları için ön talep toplama işlemlerinin tamamlandığını, ilçeye yapılacak konutların ihalesinin de 17 Mayıs tarihinde yapılacağının müjdesini verdi.


Başkan Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışları gereği, konutların dar ve orta gelirli vatandaşları kapsadığını ifade etti. Eroğlu ayrıca, "1. Etap 110 konut ve iş merkezinin ihalesi 17 Mayıs’ta yapılacak ve ihaleyi alan inşaat firması tarafından temeli atılacak inşallah uygulamasını başarı ile bitirmek istiyoruz. İlçemizde uygulamasına başlayacağımız 1. etap TOKİ konutlarımızın yapım ihalesini alacak olan yüklenici firma tarafından kısa sürede tamamlandığında kuraları çekilerek hak sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız" diye konuştu.


İlçe Merkez de yer alan Bahçeli mahallesinde uygulama örnek projelerini TOKİ'ye sunduklarını söyleyen  Ömer Faruk Eroğlu, "İlçemizde daha güzel...