14 / 05 / 2024

Kayseri Şekeri Fabrikası

Kayseri Şekeri Fabrikası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Kayseri Şeker Fabrikası ve Doğusan Boru Sanayii'deki hisseleri için özelleştirme ihalesi açtı.

Kayseri Şeker, çiftçilere 193 milyon liralık ödeme yaptı

Kayseri Şeker Fabrikası, 2023-2024 kampanya dönemi için sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine yönelik 193 milyon 247 bin Türk Lirası tutarında söküm avansı ödemesi yaptığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Kayseri Şeker halka arz oluyor! Ne zaman halka arz olacak? Kaç LOT verir?

Kayseri Şeker Fabrikası halka arz olacağı duyuruldu ve merak edilen tarih kesinleşti. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, "Kayseri Şeker kaç lot verir?” sorusunun cevabını merak ediyor. İşte detaylar...

Kayseri Şeker halka arz ediliyor! 106 milyon lira pay için 10 Mayıs'ta talep toplanmaya başlıyor! 

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş., 10, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde talep toplayacak ve 106 milyon lira pay için halka arz gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar.

TMSF, Bank Asya'nın Kayseri'deki fabrikasını 2.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Kayseri Develi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Halk Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL'lik 4.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı!

Halk Varlık Kiralama tarafından yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle  ihraç edilecek, 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.'nin fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu  kira sertifikası ihracına ilişkin 4.Tertip İhraç Belgesi yayınlan

Halk Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL'lik 3 .Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama, 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.'nin fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu  kira sertifikası (sukuk) ihracına ilişkin Kurulca onaylanan 3 .Tertip İhraç Belgesi'ni yayınladı.

Halk Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Halk Varlık Kiralama tarafından Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.'nin kaynak kuruluş/fon kullanıcısı olarak yer alacağı 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış 1.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı...

Kayseri Şeker devletin fabrikalarını satın aldı!

Kayseri Şeker Fabrikası'nın 65. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, firmanın devletin fabrikalarını satın alıp büyüdüğünü anlattı.

Turhal Şeker Fabrikası, Kayseri Şeker'in oldu!

Türkşeker ait Turhal Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesine en yüksek teklifi 569 milyon lirayla Kayseri Şeker Fabrikası verdi...

Kayseri Şeker Fabrikası arazisi büyükşehire tahsis edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Kayseri Şeker Fabrikası arasındaki arazi tahsis protokolü için imzalar atıldı.

Çaykur'dan Rize Şekeri Fabrikası!

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ''“Cumhurbaşkanımız son Rize ziyareti sırasında ’Stevia’ bitkisini inceledi, 'Rize Şekeri' adını verdi. Fabrika kurma süreci devam ediyor” dedi.

İncesu Taksan Takım Tezgahları fabrikası icradan satılıyor!

Kayseri İncesu Sultansazı Mahallesi'nde yer alan eski Taksan Takım Tezgahları fabrikası arazisi ve üzerindeki taşınmazlar 48 milyon 571 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Yataş, Kayseri Fabrikası'na kapalı üretim alanı inşa edecek!

Yataş, Kayseri Fabrikası'nda üretimi artırmak kararı aldı. Şirket, 30 milyon TL yatırım harcaması ile 25 bin metrekare kapalı üretim alanı ve 10 bin metrekare lojistik amaçlı kapalı alan inşa edecek.

Kayseri Şekeri Fabrikası Haberi

Kayseri Şekeri Fabrikası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Doğuşan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.'deki ve Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.'deki hisselerini özelleştiriyor.


ÖİB'ye ait Doğusan Boru Sanayii'deki yüzde 56,09 hisse için 300 bin dolar geçici teminat bedeli istenirken, Kayseri Şeker Fabrikası'ndaki yüzde 9,9993 oranındaki hisse için 1 milyon dolar geçici teminat bedeli isteniyor.


Doğusan Boru Sanayii için son teklif verme tarihi 15 Kasım 2012, Kayseri Şeker Fabrikası hisseleri için son teklif verme tarihi 29 Kasım 2012 olarak açıklandı. 



Detaylı bilgi için