09 / 05 / 2024

Kayseri taksitle gayrimenkul

Kayseri taksitle gayrimenkul

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak 3 ildeki 133 adet arsa ve araziyi satıyor! Milli Emlak satılık: Taksitle gayrimenkul alabilirsiniz!

Milli Emlak, Amasya, Denizli ve Gaziantep'te yer alan 133 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte o ilanlar...

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Konya Çumra'da 2 taksitle 167 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Belediye duyurdu!

Konya Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesinde yer alan 167 adet gayrimenkulü 2 eşit taksitle satıyor. İşte ihale tarihi... 

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir 8 taksitle imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve konut dışı kentsel çalışma alanı arsaları 8 taksitle satışa çıkardı. 

O ilde 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa satılıyor! 6 taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa 6 taksit fırsatıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili detaylar...

Belediye beş taksitle 4 gayrimenkul satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan beş adet gayrimenkulü 4 taksitle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Temmuz'da yapılacak.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

İl Özel İdare 4 taksitle iki gayrimenkul satacak! 

Iğdır İl Özel İdaresi, 4 taksitle iki gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri taksitle gayrimenkul Haberi

Kayseri taksitle gayrimenkul

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkarıyor. 

Söz konusu gayrimenkuller Cumhuriyet ve Seyrani Mahalleleri'nde yer alıyor. 10 taksit imkanı sağlanan gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Ağustos tarihinde yapılacak.

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin muhammen bedelleri 1 milyon 100 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. Gayrimenkuller için ödenecek geçici teminat bedelleri 33 bin TL ile 36 bin TL arasında değişiyor. 

İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş.’den:
Madde 1- İhalenin konusu: şirketimize ait aşağıda bilgileri verilen taşınmazların satış ihalesidir. 

Madde 2- İhalenin Yeri, Tarihi ve Evraklarının Teslim Süresi: Söz konusu taşınmazların ihalesi yukarıda belirtilen tarihte, Kocasinan Belediyesi
ihale salonunda, ihale komisyonunca yapılacaktır....