07 / 05 / 2024

kayseri toki esnaf projesi kura sonucu 11 kasım 2017

kayseri toki esnaf projesi kura sonucu 11 kasım 2017

TOKİ Kayseri 834 konut kura sonucu 11 Kasım 2017 henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

TOKİ'den Kayseri'ye 285 yeni konut!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu!

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu açıklandı. Fiyatların 111 bin 214 TL'den başladığı projede daireler hak sahiplerini buldu.

TOKİ Kayseri projesindeki 834 konutun sahipleri belirlendi!

Kayseri'de Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve  TOKİ  ortaklığıyla inşa edilen 834 konut için kuralar çekildi. 

Kayseri TOKİ 186 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli Yahyalı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın ihale edilecek.

Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı!

Toki Kayseri İncesu 3. etap projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı.

Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri!

87 konutluk Kayseri İncesu 3. etap Toki projesindeki daireler kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa çıkıyor. İşte, Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri...

Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Projesi'nde yer alan 250 konut emekli kategorisinde satılıyor. Projenin tamamı 2+1 dairelerden oluşuyor. Peki Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ esnafı ev ve dükkan sahibi yapacak!

Şimdiye kadar binlerce dar gelirlinin ev sahibi olmasını sağlayan Toplu Konut idaresi (TOKİ), şimdi de evsiz esnaf ve sanatkarları ev sahibi yapma kararı aldı.

TOKİ esnaf kampanyası ne zaman başlayacak?

TOKİ, dar gelirli ve emeklilerden sonra esnaf için de konut yapmaya hazırlanıyor. Artık evsiz esnaf kalmayacak. Normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafa TOKİ ev yapacak.

kayseri toki esnaf projesi kura sonucu 11 kasım 2017 Haberi

kayseri toki esnaf projesi kura sonucu 11 kasım 2017

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve TOKİ İşbirliğiyle hayata geçirilen 834 adet konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Kayseri 834 konut kura sonucu henüz belli olmadı. TOKİ Kayseri 834 konut kura sonucu açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Kayseri TOKİ 834 konut kura çekilişi yarın saat 11:00'de Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Projede 75 metrekare ,85 metrekare 110 metrekare, 124 metrekare ve 171 metrekare alana sahip konutlar yer alıyor.