17 / 05 / 2024

kayseri üniversite spor oyunları ne zaman

kayseri üniversite spor oyunları ne zaman

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’nin 11. Türkiye Koçfest Üniversite Spor Oyunları’nın final müsabakalarına ev sahipliği yapacağını belirtti. Final mücadelesi 9 – 16 Mayıs tarihleri arasında yapılacak...

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...

10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği!

Kayseri’de 10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği verilecek. Peki üniversite öğrencileri bu desteğe nasıl kavuşacak. İşte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar.

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Kayseri'de tapu isyanı!

Kayseri'de 4 yıl önce arsalarını daire karşılığında üniversite yapılması için Burç Eğitim Vakfı'na veren 46 aileden 6'sı, vakfın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılması nedeniyle hala tapularını alamadıklarını söyleyere, duruma tepki gösterdi.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri'nin en kalabalık ilçesi Melikgazi Belediyesi yatırıma odaklandı. Bölgede, birçok işyeri, AVM ve spor tesislerinin yapılacağını söyledi.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Aşkın Bak: Üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, arsa sorununa değinerek "Öğrenci yerleştirmekte sorun yaşadığımız, arsa sorunu yaşadığımız illerde üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinde şehrin farklı bölgelerinde hayata geçirilen tesislerin inşaatını inceledi.

Kayseri'de ilk kez spor lisesi açılacak!

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, kentte ilk kez spor lisesi açıldığını ve özel yetenek sınavıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında 3 ayrı sınıfta 90 öğrenci alacaklarını açıkladı.

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi'ni hizmete açtı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.

Kayseri Argıncık Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

kayseri üniversite spor oyunları ne zaman Haberi

kayseri üniversite spor oyunları ne zaman


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’nin 11. Türkiye Koçfest Üniversite Spor Oyunları’nın final müsabakalarına ev sahipliği yapacağını belirterek, “150 üniversiteden 5 bin sporcunun 8 ayrı branşta verdiği mücadelenin finalinin kentimizde yapılacak olması Kayseri’nin aynı zamanda bir spor kenti olduğunun da önemli bir göstergesidir.” dedi.


Vali Düzgün, 9 – 16 Mayıs tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak 11. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları ile ilgili olarak Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer, Asbaşkan Atilla Pulur ile Genel Sekreter Erdoğan Pulur ve Koordinatör Mustafa Yıldırır’ı makamında kabul etti. Vali Düzgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’nin de hazır bulunduğu ziyarette, üniversite spor oyunlarının final müsabakalarının Kayseri’de yapılacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katkılarından dolayı Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı ve yöneticilerine teşekkür...