18 / 05 / 2024

Kayseri Yenişehir sosyal tesis yatırımları

Kayseri Yenişehir sosyal tesis yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesisin inşaatında sona geldi.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? Yenişehir Evleri kura sonuçları isim listesi 1+1, 2+1, 3+1!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir sosyal konut projesi kura çekilişi merakla bekleniyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Yenişehir 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Yenişehir projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Yenişehir 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kayseri Yenişehir'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesisin inşaatında sona geldi.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nde sona doğru!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafındna yapımı devam eden Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandığında 200 bin nüfusa hizmet verecek...

Yenişehir Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 3 Nisan'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından temeli atılan Devlet Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in açıkladığı 2017 projelerinin temelleri arka arkaya atılıyor. 7 Mart’ta yapılan Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin ardından Beyazşehir Mahallesi’nde de sosyal yaşam merkezinin temeli atıldı.

Bursa Yenişehir'e sosyal yaşam merkezi yapılacak!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 27 bin metrekare kapalı inşaat alanına yapılacak olan sosyal yaşam merkezi projesine başlanıyor.

Ümraniye Soyak Yenişehir Kibele Evleri'nin sosyal tesisleri yıkılıyor mu?

Ümraniye Soyak Yenişehir Kibele Evleri içerisinde, sosyal tesisler ve heykeltıraş Mehmet Aksoy'un heykelinin bulunduğu alanın Milli Emlak'a ait olduğunun mahkeme kararıyla kesinleştiği gerekçesiyle, belediye sosyal tesislerinin yıkımı başladı.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Yenişehir Pazaryeri'nin kader değişecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’ne inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binasının bölgenin kalkınarak gelişmesine katkı koyacağını söyledi. Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasıyla ilgili öneriler geldi.

Kayseri Yenişehir sosyal tesis yatırımları Haberi

Kayseri Yenişehir sosyal tesis yatırımları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenişehir Mahallesi’nde sona yaklaşılan sosyal tesis ve modern pazar yeri çalışmalarını denetledi. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan inceleme sırasında karşılaştığı 73 yaşındaki Fatma Aktaş isimli teyzenin hayır duasını alan Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalarla bölge sakinlerinin yaşam kalitesini yükselttiklerini belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni hizmetler ürettiklerini dile getirerek, “Hemşehrilerimizin daha mutlu ve daha huzurlu olması için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın bizden talebi olan Kocasinan Akademi çatısı altında eğitimlerin verileceği derslikler, düğün salonu, pazar yeri ve dükkan ihtiyacına bu tesislerimiz ile birlikte karşılık vermiş olacağız. Yeni tesis, sosyal ve kültürel anlamda bölgeye büyük bir canlılık katacak. Yaptığımız çalışmalar ile mahallelerimiz değerleniyor ve çok kıymetli hale geliyor. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu...