29 / 04 / 2024

Kayseri yol yatırımları

Kayseri yol yatırımları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada kent merkezindeki konforu ilçelere de taşımak için her alanda büyük yatırımlar yapmaya devam ettiklerini dile getirdi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere bürokratlarıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes’e sezon öncesi yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları planlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere muhtarlar ve ilçe belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla bir araya geldi. 

Kayseri yol yatırımları Haberi

Kayseri yol yatırımları


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezindeki konforu ilçelere de taşımak için her alanda büyük yatırımlar yapmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Çelik, 2017 yılında kilitli parkede rekor bir yatırım yapacaklarını kaydetti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçeler ve bağlı mahallelerin kilitli parke ihtiyacını tamamıyla gidermek için bu yıl 1 milyon metrekare kilitli parke yapma kararı aldıklarını söyledi. Bu rakamın bir yıl içinde yapılacak en büyük rakam olduğunu ve bir rekor olacağını ifade eden Başkan Çelik, geçen yıl da 400 bin metrekare kilitli parke yaptıklarını belirtti.

2017 yılında ilçelerin yine öncelikleri arasında olduğunu ve kent merkezi ile ilçeler arasındaki farkı kapatmak için yatırım yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, kilitli parkenin yanı sıra meydan düzenlemeleri ile spor ve sosyal tesisler...