01 / 05 / 2024

kayserinin ilk alışveriş merkezi

kayserinin ilk alışveriş merkezi

Bu yıl 8'inci yaşını kutlayan Kayseri'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Kayseri Park, zengin mağaza karması, eğlence alanları, restoran ve kafelerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de dikkat çekiyor...

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

Okullar yarın açılıyor! İlk ders zili öncesi kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için ilkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde, ilk ders zili öncesinde kırtasiye alışverişi hareketlendi.

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

Vakıfbank’tan tüm bankaları kıskandıracak kampanya! Bu kampanyayla market alışverişleriniz bedavaya gelecek!

VakıfBank Worldcard ile 1Mart-24 Mart 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 400 lira ve üzeri alışverişinizden sonraki her 400 lira ve üzeri alışverişe 25 lira, toplam 250 lira Worldpuan hediye edilecek.

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Vodafone'un online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatı

GSM operatörü Vodafone güvencesiyle alışveriş yapabileceğiniz yeni bir e-ticaret platformu var artık:  ‘Her Şey Yanımda’… ‘Her Şey Yanımda’ ile elektronikten modaya, kozmetikten kişisel bakıma milyonlarca üründe kişiye özel kampanyalarla ayrıcalıklı alışveriş fırsatı sunuluyor.

Bizim Toptan’ı telefonuna indir, alışverişe başla, 300 TL üzeri ilk alışverişe 50 TL hediye kazan

Toptan ucuzluk, bereketli alışverişin adresi Bizim Toptan artık telefonunuzda… Bizim Toptan uygulamasını telefonuna İOS ya da Google Play Store’dan indirenler 30 Eylül 2022 tarihine kadar mobil uygulama üzerinden yapacakları ilk 300 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinde 50 TL hediye kazanacaklar.

Trendyol'da Axess ile ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatını kaçırmayın

Eylül ayının başlamasıyla birlikte kampanyalar da hız kazandı. Markalar birbiri ardına kampanyalar düzenlemeye başladı. Trendyol'da Axess kredi kartı ile alışveriş yapanlara özel kampanya başlattı.

Alışveriş merkezlerinde otoparka ücret ödemeyin! 0-3 saat detayına dikkat!

Alışveriş Merkezleri’nde (AVM) otopark hizmeti yasal olarak ilk üç saat ücretsiz olmasına rağmen çoğu kuruluş bu kurala uymayarak milyonlarca lira haksız kazanç elde ediyor.

İdefix'ten Babalar Günü'ne özel 500 TL alışverişinize 100 TL hediye! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de kültür ürünleri denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan idefix, Babalar Günü'ne özel yepyeni bir kampanya düzenledi! İdefix'ten Babalar Günü'ne özel 500 TL alışverişinize 100 TL hediye! İşte kampanyada öne çıkan ürünler ve 8 Haziran 2022 fiyat listesi....

Boyner'de şimdi Anneler Günü kampanyası başladı! Boyner'de her 400 TL'lik alışverişe anında 100 TL indirim!

Hediye almak için akla gelen ilk adreslerden biri olan Boyner, Anneler Günü’ndeher 400 TL'lik alışverişe anında 100 TL indirim sunuyor. İşte kampanya detayları...

Türkiye'de bir ilk yaşanıyor! İstanbul Havalimanı’nda teknolojik alışveriş dönemi başladı! Görenler şaşkın...

Dünyanın en önemli transfer merkezleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı, dış hatlar terminalindeki alışveriş alanında yolculara eşlik eden ve mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini tanıttı...

Skyland İstanbul’a özel temassız alışveriş hizmeti!

Türkiye’de ilk defa Skyland İstanbul’da başlatılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, konut sahiplerine hızlı ve hijyenik bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor. 

kayserinin ilk alışveriş merkezi Haberi

kayserinin ilk alışveriş merkezi

Bu yıl 8'inci yaşını kutlayan Kayseri'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Kayseri Park, zengin mağaza karması, eğlence alanları, restoran ve kafelerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de dikkat çekiyor. Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Taner Aydın, "Hedefimiz ziyaretçilerimizin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket ederek, ideal organizasyon ve kampanyalarla Orta Anadolu ve Kayseri'de alışverişin ve modanın nabzını tutmaya devam etmek" diyor. 



1 Haziran 2006 tarihinde Kayseri'nin en prestijli, şehrin alım gücü en yüksek kesiminin yaşadığı Melikgazi ilçesinde faaliyete geçen Kayseri Park, kentin ilk alışveriş ve yaşam merkezi. 27 bin metrekaresi kiralanabilir, 24 bin metrekaresi otopark olmak üzere toplam 64 bin metrekare kapalı alana sahip Kayseri Park'ta Vakko, W Collection, Mango, Boyner, Mudo, Ramsey, İpekyol, Nike, Swatch, Abdullah Kiğılı, Levi's...