15 / 05 / 2024

kayserinin turistik yerleri

kayserinin turistik yerleri

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’de turizm sektörünün geliştirilmesi amacıyla ildeki meslek örgütü ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, sektör temsilcileri ve ilgili kamu kurumlarının yöneticilerini davet etti...

Samsun Ayvacık'a arap yatırımcı ilgisi!

Samsun'un Ayvacık ilçesine gelerek tarihi ve turistik yerleri gezen Suudi Arabistanlı iş adamı Halit Alhivis'in yetkililerden bilgi aldığı bildirildi.

Mesire yerleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Mesire yerleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 31 Aralık 2014 tarihinde 29222 4. Mükerrer Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Mesire yerleri yönetmeliğinde yapılan değişiklikler...

Ünal Pala: Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin!

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villaları 'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi.

Pamukkale ören yerleri içerisinde birinci oldu!

Başaran Ulusoy "TÜRSAB Müze Girişimleri, uluslararası tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları, tecrübeli personeli ile Pamukkale ören yerinin, ören yerleri arasında ilk sırada yer almasını sağlamıştır" dedi.

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi açıldı!

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi, Tanju Sevim, Ali Bükülmez tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

1968 yılında Haliç'te turistik gazino inşa edilecekmiş!

1968 yılında Haliç'in Unkapanı semtindeki eski kömür deposu, Belediye tarafından turistik gazino yeri olarak seçilmiş. Pis kokudan geçilmeyen Haliç sahillerine inşa edilecek gazino binası tek katlı olacakmış.

Türkiye’de turistik organizasyonların şekli değişti!

Türkiye’de, turistik organizasyonların da ‘şekli’ değişti. Özellikle üst düzey yöneticiler için ‘farklılık’ yaratan tur operatörleri, artık Romanya’daki Dracula’nın şatosunda misafilerini ağırlıyor ya da 165 metreden Formula 1 yarışı seyrettiriyor.

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Günezdi, Ergün Ali Kır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Adıyaman'da muhtarlar turistik yerleri gezdi!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 15. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Adıyaman’ a gelen muhtarlar Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezmeyi ihmal etmediler...

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı!

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı. Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen 11’inci Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu yapıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı yaptı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu üyeleri, Burhan Sili başkanlığında toplandı. Toplantıda gündem maddelerinin görüşüldü. Turizm sektörü için hazırlanan özel bankacılık ürünleri hakkında bilgiler de verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı düzenledi!

Antalya'nın Alanya ilçesinde turizmle bağlantılı oda ve dernek başkanlarının bir araya geldiği ve turizm sektöründeki problemlerin tartışıldığı ikinci toplantı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) yapıldı.

Beyazıt Kapalıçarşı Dünyada en çok ziyaret edilen turistik yer oldu!

Dünya Turizm Örgütü tarafından yayınlanan 'en çok ziyaret edilen turistik yerler' listesinde İstanbul Bayezit'teki Kapalıçarşı birinci sırada yer aldı. Kapalıçarşı'yı yılda 91 milyon 250 bin kişi ziyaret ediyor...

kayserinin turistik yerleri Haberi

kayserinin turistik yerleri


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’de turizm sektörünün geliştirilmesi amacıyla ildeki meslek örgütü ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, sektör temsilcileri ve ilgili kamu kurumlarının yöneticilerini davet ederek, Kayseri’nin turizm sektöründe hak ettiği değeri bulması için yapılanlar ve yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 


Valilik makamında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bayar Özsoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkan Yardımcısı Ali Oğuz Önder, Büyükşehir Belediyesi Erciyes Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur ve dernek yöneticileri ile bazı turizm firmalarının temsilcileri katıldı. 


Toplantının öncelikli gündem...