05 / 05 / 2024

kayyum Küçükbay ataması

kayyum Küçükbay ataması

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

45 bin öğretmen ataması için tercih kılavuzu! Branş, kadro ve iller listesi için tıklayın!

45 bin öğretmen ataması için tercih kılavuzu yayınlandı! Milli Eğitim Bakanlığı, 45 bin öğretmen ataması tercih sürecinin bugün başladığını duyurdu. Adaylar, atama tercihlerini 6 Mayıs tarihine kadar yapabilecekler. Sonuçlar ise 8 Mayıs tarihinde açıklanacak.

3 bin 500 engelli öğretmen atamasında tarih belli oldu! Bakanlık resmen açıkladı! EKPSS'den en az 50 puan şart! 

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan engelli öğretmen atamasına ilişkin son dakika açıklaması geldi. Atama tarihleri belli oldu. İşte detaylar..

2023 MEB 45 bin öğretmen ataması başvuru ekranı burada! Hemen bakın!

Millî Eğitim Bakanlığı 45 bin öğretmen ataması için başvuru kılavuzunu paylaşırken 103 farklı alanda 45 bin öğretmen alımı yapılacağı öğrenildi. Peki, 45 bin öğretmen ataması başvuru detayları nelerdir? İşte merak edilenler...

Sağlık Bakanlığı 12.700 kişi alım yapacak! Atama için herkes bu tarihi bekliyor!

Sağlık Bakanlığı 12.700 kişinin ataması o tarihi işaret etti! Herkesin merakla beklediği o tarih ne? Ayrıntılar haberimizde...

Bakanlıktan deprem ataması! Sonuçlar açıklandı mı? Tıklayıp öğrenin!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesinde görev almak isteyen doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanları için talep sistemi açıldığını aktarmıştı. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı deprem ataması sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı merak konusu oldu.

Bakanlık resmen açıkladı! 602 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atanacak! Hemen bu tarihe bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından son dakika atama açıklaması geldi. Bakanlık kamuya 602 kişinin atamasını yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Ziraat Bankası'na kayyum atandı! Flaş gelişmenin nedeni belli oldu

Ziraat Bankası'nın Almanya'da faaliyet gösteren International şubesine Alman Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu tarafından kayyum atandı.

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi kuruldu!

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Hasan Küçükgüzel tarafından kuruldu.

Adıyaman Kömür'e spor tesisi yapıldı!

Adıyaman’ın Kömür Belde Belediyesinin kayyum Belediye Başkanı Adem Kaya, bir ay gibi kısa sürede spor tesisi projesini hayata geçirdi...

İzmir'deki FETÖ'ye finansal destek dava duruşması yapıldı!

İzmir 13. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya, tutuklu sanıklar Küçükbay, Kavuk ve Sipahi, tutuksuz yargılanan Metehan Kavuk ile avukatları katıldı.

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

Kayyum atanan inşaat şirketlerine ait konutlar satışa çıkıyor!

TMSF’nin kayyum olarak atandığı inşaat şirketlerine ait konut ve ofisler ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gayrimenkulleri açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

kayyum Küçükbay ataması Haberi

kayyum Küçükbay ataması

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.


 Söz konusu şirketlerinin yönetimini TMSF yetkilileri devralacak


İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum atandı.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY'ye finans sağlayan firma ve iş adamlarına yönelik çalışması devam ediyor.


İzmir Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın talebi üzerine, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) 13. ve 19. maddeleri ve CMK'nın 133. maddesi uyarınca kayyum tayin edilmesine karar verdi.


Hakimliğin kararı bildirdiği Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkilileri, söz konusu şirketlerin yönetimlerini...