28 / 04 / 2024

Kaz dağlarından arsa alan ünlüler

Kaz dağlarından arsa alan ünlüler

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa satışa sunuluyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediye resmen tarihi verdi!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ölen kişinin borçlarından mirasçı sorumlu mudur? 

Bir kişi vefat ettiğinde, borçları mirasçılara devredilip devredilmediği merak konusudur. Bu süreçde yasal düzenlemeler devreye girerek bazı yöntemler vardır. Peki ölen kişinin borçlarından mirasçı sorumlu mudur ve süreç nasıl işler? İşte mirasçıların borç ödeme durumları...

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

Kaz dağlarından arsa alan ünlüler Haberi

Kaz dağlarından arsa alan ünlüler

Çanakkale ve Balıkesir'in arasında Edremit Körfezi'nin kuzeyinde yer alan Kaz Dağları'na ilgi her geçen gün artıyor. Koronavirüs ile beraber şehir yaşantısından kaçmak isteyen birçok isim burada yatırım yapmaya başladı. Gittikçe değerlenen Kaz Dağları ünlü isimlerin de ev ve arsa yatırımında ilk tercihi oldu. 

Çevresi büyük ölçüde ormanlarla kaplı olan Kaz Dağları'nın yakında seyrek yerleşim yerleri bulunuyor. Muhteşem orman manzaraları olan Kaz Dağları, dağların içinde birçok tepe ve tarihi eserin yanı sıra Kazdağı Milli Parkı ile de dikkat çekiyor. İşte doğallığıyla herkesi kendine hayran bırakan Kaz Dağları'nda yatırım yapan ünlü isimler...

Yazları Bodrum'da geçiren cemiyet hayatının ünlü ismi Derin Mermerci geçtiğimiz günlerde Kaz Dağları'na yerleşmek için buradan arsa satın aldı. Arsasının manzarasını takipçileriyle paylaşan Mermerci burada kır evi inşa ettirecek.