12 / 05 / 2024

kazan belediyespor yeni stadı ne zaman açılacak

kazan belediyespor yeni stadı ne zaman açılacak

2 bin kişi kapasiteli yeni stat Ekim ayının ilk haftasında hizmete girecek. Stat çalışmalarını yerinde inceleyen Kazan Belediye Başkanı Ertürk, ''yeni stat Kazan Belediyespor'a ve tüm halkımıza hayırlı olsun." dedi.

Gram altında her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş yeni alım fırsatını rakam vererek açıkladı!  

Altın 73 dolarlık değer kazanırken, gram altında her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı. İşte İslam Memiş'in o son dakika açıklamaları...

Bakyapı'dan yeni yıl müjdesi! 2024'te yeni projeler geliyor

İmza attığı projeleriyle yatırımcıları kazançlı yatırım sağlayan huzurlu yaşam alanları ile buluşturan Türkiye’nin lider inşaat firmalarından Bakyapı, 2024'e yeni projelerle gireceğinin müjdesini verdi.

Emeklilik sisteminde yeni gelişme! Milyonları sevindirecek müjdeler peş peşe açıklandı!

Emeklilik reformuna yönelik çalışmalar hız kazanırken, EYT kapsamı dışında kalanlar için umut verici gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği yeni emeklilik reformu için yaşanacak gelişmeler emekli olmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.

Bu banka öyle bir kampanya yapıyor ki başvuran kazanır! İşte o detaylar!

DenizBank, yeni bireysel kredi kartı kampanyası ile müşterilerine özel indirimler sunuyor. Bu fırsatı kaçırmadan hemen başvurun ve anında 300 TL indirim ile kazanın. Son başvuru tarihi yaklaşıyor, bu yüzden acele edin ve detaylı bilgi için haberimizi okuyun.

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!

Altın uzmanı İslam Memiş altından sonra yeni kazanç kapısını işaret etti! Alanlar zengin olacak

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş vatandaşlara tavsiye niteliğinde uyarılar yapmaya devam ediyor. Memiş son olarak vatandaşlara altından sonra yeni kazanç kapısı olabilecek bir değerli metalle ilgili bilgi verdi.

Petrol piyasasında ‘şok’ gelişmeler! Benzinde yeni zamlara hazırlıklı olun! Deposunu bugünden dolduran kazanır!

AB’nin Rusya’ya yönelik yeni yaptırımları bugün devreye girerken, bunun özellikle gelecek dönemde petrol fiyatları üzerinde sarsıcı etkileri olacağı belirtiliyor. Uygulanacak yaptırımlar kapsamında en çok dizelin etkilenmesi bekleniyor.

Bitcoinde yeni dönem! Hem eğlenip hem kazanıyorlar

Fountain ve Bitcoin firması ZEBEDEE arasındaki yeni anlaşma, podcast yayıncılarının izleyicilerini önde gelen kripto para birimi ile ödüllendirmesine izin verecek.

Togg ve THY el sıkıştı! Uçmadan mil kazan!

Bugün Togg ve Türk Hava Yolları (THY) arasında yeni bir iş birliği anlaşmasına imza atıldı. Bu anlaşma sayesinde karayolunda statü Mil ve Mil kazanılabilecek. İşte detaylar...

Yastık altında altını olanlar dikkat! Bunu yapan yüzde 3 kazanacak! Yeni açıklama geldi

İstanbul Altın Rafinerisi, yastık altında olan altınların ekonomiye kazandırılmasına ilişkin çalışmaları doğrultusunda Merkez Bankası ile iş birliği yaptı. Yastık altında altını olanlar bunu yaptıklarında yüzde 3 kazançlı çıkacak. İşte yeni gelişmenin ayrıntıları...

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

kazan belediyespor yeni stadı ne zaman açılacak Haberi

kazan belediyespor yeni stadı ne zaman açılacak

2 bin kişi kapasiteli yeni stat Ekim ayının ilk haftasında hizmete girecek. Stat çalışmalarını yerinde inceleyen Kazan Belediye Başkanı Ertürk, ''Öncelikle yeni stat Kazan Belediyespor'a ve tüm halkımıza hayırlı olsun. Dünya standartlarına uygun bir stadyum inşa ediyoruz. Stadımız sentetik çim zeminli ve 2 bin kişi kapasitelidir. Mevcut stadımızın tadilat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni sezonda futbol takımımıza başarılar diliyorum. ''dedi.Yapımı süren stat içerisinde koşu pistleri, hakem ve soyunma odaları mevcut. 105-70 metre olarak planlanan sentetik çim zeminli saha, ışıklandırma çalışmaları sonucunda gece de kullanıma açık olacak. Kazan Belediyesi Eğitim Spor ve Kamp Merkezinde verilen motivasyon yemeğine sporcular ve yöneticiler ile birlikte katılan Ertürk, sporculardan yeni sezonda 3. lig sözü...