04 / 07 / 2024

Kazan hastane projeleri

Kazan hastane projeleri

Kazan’da 150 yataklı tam teşekküllü hastane yapımı için kollar sıvandı. Hastane için ayrılan yerde Kamu Hastaneleri Kurumu 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut incelemelerde bulundu.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri!

Kurtköy, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde bir değer kazanıyor. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri...

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

Babacan'dan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Babacan Yapı, Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleri ile Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor..

Nef'le kazanç vakti!

31 Ekim'e kadar devam edecek olan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na Nef, Çekmeköy, Bahçelievler, Basınekspres ve Nef Reserve Kandilli projeleri ile dahil oldu...

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

E.C.A Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor!

Ürünlerinde ileri teknoloji, fonksiyonellik ve estetik görünümü bir araya getiren E.C.A, lüks konut projeleri ve oteller için geliştirdiği Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor.

Türkiye Müteahhitler Birliği 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı!

TMB, 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı. Raporda, “Devam eden entegre sağlık yerleşkeleri ve hastane projeleri ile kentsel dönüşüm süreci ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceği değerlendirilmektedir” denildi.

İzmir'deki dönüşüm projeleri İzmirli müteahhitler tarafından yapılmalı!

Kentsel dönüşüm için İzmir’in bazı semtlerinin projeleri Büyükşehir Belediyesi’nde mevcut. Bu projeler için İzmirli müteahhitlerle çalışılmalıdır. Çünkü hem para İzmir’de kalır hem de kent kazanır.

Kazan hastane projeleri Haberi

Kazan hastane projeleri

Kazan’da 150 yataklı tam teşekküllü hastane yapımı için kollar sıvandı. Hastane için ayrılan yerde incelemelerde bulunan Kamu Hastaneleri Kurumu 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk, hastane için belirlenen yaklaşık 40 bin metrekarelik alanı gezdi. Yakut, Ertürk ve belediye birim müdürleri ile hazırlanan ön projeler üzerinde incelemelerde de bulundu.


Ankara’nın Kazan’a doğru genişlediğini belirten Yakut, “Kazan’da bir gelecek görüyoruz. Ankara bu tarafa doğru geliyor. Ankara ile Kazan arasındaki boşlukların da kısa sürede dolacağını ön görüyoruz. O nedenle şehrin bu tarafına büyük bir yatırım yapılması gerekiyor. Bu hastaneyi en az 150 yataklı bir hastane olarak planlıyoruz. Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, kaplıca tedavisi ile ağız ve diş sağlığı merkezlerinin de içinde bulunduğu tam teşekküllü...