18 / 05 / 2024

kazan yatırımları

kazan yatırımları

AK Parti Çubuk ve Kazan İlçeleri Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kongresi’ne katılan Başkan Gökçek, “Sizler her zaman bizim yanımızda oldunuz. Bunun için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

ABD'lilerin Türkiye yatırımları devam edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 30'u aşkın üst düzey yöneticiyle bir araya geldiği toplantıda, Türkiye'ye olan yatırımların devam edeceği mesajı netlik kazanırken, darbe girişiminin yatırımcılardaki Türkiye algısını değiştirmediği belirtildi.

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak yatırımları kazandırdı!

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak sektörü kazanç sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, 5 yıl içinde oluşacak yatırımlar neticesinde emlak ve arsa fiyatlarının 3'e katlanacağının sinyalini verdi.

İzmir Bayraklı'da yatırımlar hız kazanıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırma, karma projelerle hızlı bir değişim sürecine giren İzmir Bayraklı ilçesinde yatırımların hız kazandığını, bölgenin prestij bölgesi olma yolunda ilerlediğini ortaya koyuyor.

Siyasi istikrarsızlık Türkiye'de yatırımları erteliyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Şu anda Türkiye'nin son 12-13 yıldır kazandığı kazanımlar tehdit altında. Siyasi istikrarsızlık maalesef yatırımların ötelenmesine, Türkiye'ye yatırımların gelmemesine neden oluyor" dedi.

Gayrimenkul yatırımları kazanç sağlamaya devam ediyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Türkiye'de yapılan gayrimenkul yatırımları, yatırımcısının yüzünü güldürürken hala bol kazanç sağlamaya devam ediyor" ifadesini kullandı.

Demir: Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları kazandırıyor

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiye'nin gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezi haline geldiğini vurgulayarak, "Türkiye'de yapılan gayrimenkul yatırımları, bol kazanç sağlamaya devam ediyor" dedi.

Gayrimenkul yatırımları bol kazanç sağlıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Türkiye'de yapılan gayrimenkul yatırımları, yatırımcısının yüzünü güldürürken hala bol kazanç sağlamaya devam ediyor" ifadesini kullandı.

Onur Öngün: Gayrimenkul yatırımları kazanç kapısı olma yolunda ilerliyor!

Onursal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, " İnşaat sektöründeki hızlı gelişimin doğru okunması durumunda gayrimenkul yatırımları en büyük kazanç kapısı olur " dedi.

İSU’nun grisu yatırımları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, atıksu arıtma tesislerinde arıtılan sulardan geri kazanım suyu elde edilerek sanayi ve yeşil alan sulanmasında kullanılması için yatırımlarını sürdürüyor.

Ceren Kumbasar: Şehir merkezlerindeki yatırımlar güvenli limanlardır!

Ceren Kumbasar Vatan Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde şehir merkezlerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Şehir merkezinden uzaklaştıkça metrekare fiyatları düşer, kazanç yüzdeleri artar. Şehir merkezlerindeki yatırımlar güvenli limanlardır...

Bolu Göynük'te altyapı yatırımları hız kazanıyor!

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan: Turizm Cenneti Göynük'te altyapı yatırımlarına öncelik verdik. Son dört yılda toplam 42 milyon 755 bin TL'lik yatırım yapılan Göynük'ü, gerçekleştireceğimiz projelerle turizm cenneti yapacağız..

kazan yatırımları Haberi

kazan yatırımları


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, her iki kongrede katılımcılara hitaben yaptığı kısa konuşmalarda Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan yatırım ve hizmetleri rakamlarla kısaca anlattı. 

Konuşmalarında güncel ve siyasi konulara da değinen Başkan Gökçek, bu yıl içinde gerçekleşecek genel seçimlerde AK Partinin Anayasayı değiştirecek sayıda milletvekili çıkarması için herkesin daha çok çalışması gerektiğini ifade ederek, Fransa da Charli Hebdo dergisine yönelik saldırının ardından bilinçli olarak, özellikle Avrupa da İslam düşmanlığı yapılmaya çalışıldığını kaydetti. 


-"ÇUBUK’A YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK"- 

İlk önce Çubuk Belediyesi Sosyal İşler Merkezi’nde düzenlenen Kongreye katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kongreye katılan gençlerin sevgi gösterileri ve tezahüratlarıyla arasında bir konuşma yaptı. 

Belediye ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çubukluların rekor sayılacak oranda oy verdiğini bunun için bir kez daha teşekkür etmek istediğini söyleyen...