04 / 07 / 2024

Kazana hastane geliyor

Kazana hastane geliyor

Kazan’da 150 yataklı tam teşekküllü hastane yapımı için kollar sıvandı. Hastane için ayrılan yerde Kamu Hastaneleri Kurumu 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut incelemelerde bulundu.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine inşa edilecek olan 400 yataklı hastane projesine öncelik verdi. Yakın zamanda inşası başlanacak olan hastane 2022 yılında hizmete girecek. 

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Manavgat'a 500 yataklı hastane geliyor!

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat’ta hayata geçirilecek olan 500 yataklı hastane projesinin yılbaşından sonra ihaleye çıkacağını açıkladı. 

Kırklareli Vize'ye yeni hastane geliyor!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize'ye 30 yataklı yeni hastane yapılacağını söyledi. Yeni devlet hastanesinin yapımı 19 Temmuz'da ihale edilecek.

İzmir'e 100 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin 3. büyük kenti İzmir'de 100 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi inşa edecek.

Sakarya'ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor!

Uzun yıllardır konuşulan yeri tespit edilemeyen hastanenin yeri belli oldu. Evrenköy mahallesi ile Alandüzü mahallesi arasında kalan 400 dönümlük orman arazisi Devlet Hazinesin’den T.C. Sağlık Bakanlıığı’na tahsisi için gerekli işlemler başlatıldı.

İzmir Güzelbahçe'ye hastane geliyor!

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Güzelbahçe Belediye Başkanlığı’ndan hastane yapılabilmesi için zemin etüdünü ve yapılaşmaya elverişli olduğuna dair bir rapor istediğini bildirdi. Belediyenin aldığı raporda arsanın yapılaşmanın uygun olduğu belirtildi.

Gölcük Değirmendere'ye 200 yataklı hastane geliyor!

Gölcük Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısı gerçekleştirildi. CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Değirmendere’ye yapılacak hastaneyle ilgili soruları yanıtladı. Bölgeye 200 yataklı yeni hastane yapılacak.

İstanbul'un iki yakasına 2 dev hastane geliyor!

İstanbul'un iki yakasında yapımı devam eden iki büyük hastane inşaatlarında sona gelindi. Sancaktepe'de 400 yataklı ve Seyrantepe'de 600 yataklı iki hastane bu yıl içinde hizmete başlıyor.

Kazana hastane geliyor Haberi

Kazana hastane geliyor

Kazan’da 150 yataklı tam teşekküllü hastane yapımı için kollar sıvandı. Hastane için ayrılan yerde incelemelerde bulunan Kamu Hastaneleri Kurumu 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk, hastane için belirlenen yaklaşık 40 bin metrekarelik alanı gezdi. Yakut, Ertürk ve belediye birim müdürleri ile hazırlanan ön projeler üzerinde incelemelerde de bulundu.


Ankara’nın Kazan’a doğru genişlediğini belirten Yakut, “Kazan’da bir gelecek görüyoruz. Ankara bu tarafa doğru geliyor. Ankara ile Kazan arasındaki boşlukların da kısa sürede dolacağını ön görüyoruz. O nedenle şehrin bu tarafına büyük bir yatırım yapılması gerekiyor. Bu hastaneyi en az 150 yataklı bir hastane olarak planlıyoruz. Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, kaplıca tedavisi ile ağız ve diş sağlığı merkezlerinin de içinde bulunduğu tam teşekküllü...