21 / 05 / 2024

Kazancı Yokuşu beyoğlu beeldiyesi

Kazancı Yokuşu beyoğlu beeldiyesi

Cihangir Kazancı Yokuşu’nda yaşanan patlamada hasar gören 185 ev ve işyeri Beyoğlu Belediyesi tarafından hızla tamir ediliyor. Geceyi evlerinde geçiremeyecek durumda olan vatandaşlar otellerde misafir edildi...

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

Beyoğlu Paradise Hotel 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 3. Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Asmalı Mescid Mahallesi, 313 ada 2 parselde yer alan Paradise Hotel 20 milyon TL'ye satılıyor...

Beyoğlu'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul 9. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, 466 ada 4 parselde yer alan dükkanı 9 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Beyoğlu'nda bir inşaat işçisi 20 metre yüksekten temele düştü!

İstanbul Beyoğlu'nda  bir inşaatın temel alanında çalışma yapan işçi 20 metre yüksekten yere düştü. Yaralanan işçi, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışma sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı.

Beyoğlu'nda 2 katlı metruk binada çökme!

İstanbul Beyoğlu'nda, boş olduğu öğrenilen 2 katlı binada çökme yaşandı.

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

Beyoğlu Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

İBB Meclisi’nde oy çokluğu ile Beyoğlu Belediyesi’ne 10 yıllığına tahsis edilen ve mahkemelik olan İBB’ye ait Beyoğlu’ndaki gençlik merkezini yurt olarak işletmek için açılan ihale sonuçlandı. İhaleyi, İBB şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. kazandı. 

Beyoğlu'nda tarihi binanın duvarı çöktü: 3 yaralı!

Beyoğlu'nda tehlikeli olduğu iddia edilen en üst katının yıkımı yapılan tarihi binanın duvarı işçilerin üstüne çöktü. Olay sonucunda yaralanan 3 kişi hastaneye götürüldü.

Beyoğlu İş Makinaları Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu İş Makinaları Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Uğurel tarafından kuruldu.

Beyoğlu'ndaki halı saha yurt mu olacak?

İBB ve Beyoğlu Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Süleyman Solmaz yaptığı açıklamada, “Beyoğlu’nda yapılaşma yoğunluğu fazla, yeşil alan çok az. Depremde kullanılacak boş alan ihtiyacı var” dedi.

Beyoğlu'nda sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı!

Beyoğlu'nda çökme riski bulunan bina boşaltıldı. Ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.

Kazancı Yokuşu beyoğlu beeldiyesi Haberi

Kazancı Yokuşu beyoğlu beeldiyesi

Geçtiğimiz gün Cihangir Kazancı Yokuşu 50 numarada gaz sıkışması sonucu yaşanan patlama çevrede büyük hasara yol açtı. Patlamanın hemen sonrasında belediye ekipleri olay yerine gelerek sokakta temizlik ve tamirat işlerine başladı. Geç saatlere kadar çalışan belediye ekipleri, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için her türlü önlemi aldı.

Yapılan ilk değerlendirmede, Kazancı Yokuşu, Pürtelaş Sokak, Ülker Sokak, Ufak Sokak, Sağıroğlu Sokak, Ağa Çırağı Sokak ve Bol Ahenk Sokak’ta bulunan 185 konut ve işyerinde hasar tespit edildi. 130 ev ve işyerinde cam kırıkları oluşurken, 55 konut ve işyerinde ise orta ve ağır hasar belirlendi. Patlamanın etkilerinin giderilmesi için belediye ekipleri hızla temizlik ve tamirat çalışmalarına başladı.  Bu arada evlerinde hasar oluşan 60 vatandaş, Beyoğlu Belediyesi tarafından otellerde misafir edildi,  patlamadan etkilenen vatandaşlara üç öğün...