19 / 05 / 2024

kazdağları teleferik hattı

kazdağları teleferik hattı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur: Altınoluk’tan Kazdağlarına teleferikle çıkmamız lazım. Bursa’da teleferikle ilgili çalışma yapan bir firmayı davet ettik, Milli Parklar Bölge Müdürlüğü personeliyle çalışmak yaptık, dedi.

Asrın felaketinin ardından gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir sene geçti. Yaşanan depremle beraber vatandaşlar, fay hattına uzak, nüfus yoğunluğunun az olduğu, az katlı ve yeni binaları tercih etmeye başladı.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Oksijen Park 3 Villaları'nda 1 milyon 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yer alan Ören'de denize çok yakın şekilde konumlanan Oksijen Park 3 Villaları, Kazdağları'nın kaliteli havası ve zeytin ağaçlarının esintisiyle keyifli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Evim depreme dayanıklı mı? e-Devlet deprem riski sorgulama!

Elazığ depreminin ardından vatandaşlar fay hattı sorgulama işlemini yapmaya başladı. Deprem riski e-Devlet sisteminden sorgulanabiliyor. E-Devlet sisteminden deprem riski sorgulama nasıl yapılır? Depreme dayanıklı ev nasıl olur? İşte merak edilen soruların cevapları...

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınacak!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasında kalan 2 kilometrelik hat, ulaşımın rahatlaması amacıyla yer altına alınıyor.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

İzmir Karabağlar Metrosu için ilk adım atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar-Karabağlar metro hattı için proje ve inşaat ihaleleri sürecini başlattı.

kazdağları teleferik hattı Haberi

kazdağları teleferik hattı

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB), Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. BESOB Başkanı Fehmi Erdem, yönetim kurulu üyeleri ve 86 oda başkanının yer aldığı ziyarette esnaf camiasının Ahilik Haftası’nı kutlayan Başkan Uğur, oda başkanlarına Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Uğur, Balıkesir’in zenginliklerini insanlarla buluşturacaklarını söyledi.


Ahilik geleneğinin Osmanlı’dan bu yana devam ettiğini ve bu değere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Başkan Uğur, her zaman Esnaf teşkilatının yanında olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında oda başkanlarına bilgi veren Başkan A. Edip Uğur, planlamalarını günü kurtarmak için değil uzun vadeli yaptıklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir’i 2050 yılında 5 milyon nüfusa göre planlayacaklarını ifade eden Başkan A....