28 / 04 / 2024

Kazım Arslan yeni yozgat projesi

Kazım Arslan yeni yozgat projesi

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yeni Yozgat için çalışmalara başladıklarını söyledi. 30 Mart yerel seçimleri öncesi Yozgat'ı Yeni Yozgat projesiyle geliştireceklerini sözünü verdi.

Araç alım-satımında yeni dönem başlıyor! Artık mahkemeye gitmeye gerek kalmayacak!

Araç alım-satımında yeni dönem resmen başlıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) bünyesinde MASFEDTAM ismiyle kurulmuş olan tahkim mekanizmasıyla kusurlu araç alım satımındaki uyuşmazlıklar mahkemeye gidilmeden çözülecek.

Kasım 2023 yeni kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 3 Kasım TÜİK iş yeri, dükkan kirası hesaplama!

Türkiye'deki mülk sahipleri ve kiracılar Kasım ayı kira artış oranlarının ne kadar olacağını sorguluyor. Peki, Kasım 2023 yeni kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

BMW M modellerine temmuz ayında iki zam birden geldi! İşte BMW M modellerinin yeni fiyatı!

BMW, temmuz ayının ilk günü tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini duyurmuştu. Bu kapsamda, M modellerine zam geldiği görülmüştü. Ancak BMW, çok geçmeden M modellerine yeni bir zam daha geldiğini açıkladı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Merkez Bankası'ndan dikkat çeken hamle! Altın ve dolar alım satımında yeni uygulama başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Liralaşma Stratejisi kapsamındaki Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinde yeni uygulamanın değişikliği takip eden ilk üç günde, 734 milyon dolar karşılığı pozisyon büyüklüğüne ulaşıldı.

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar şimdi bakın! Başvuran 3 bin 38 lira alıyor! SED yardımına yeni zam yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yoksul ailelere çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için SED yardımı sağlanıyor. Peki SED yardımına yeni zam yapıldı mı? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından binlerce kişi faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaş sosyal yardım tutarlarını merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin! Son dakika gümüş fiyatları 21 Şubat 2023...

Kazım Arslan yeni yozgat projesi Haberi

Kazım Arslan yeni yozgat projesi

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yeni Yozgat için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

30 Mart yerel seçimleri öncesi Yozgat'ı Yeni Yozgat projesiyle geliştireceklerini sözünü verdiklerini hatırlatan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arşları, "Bu çalışmalara start verdik. Öncelikli olarak Sarıhacılı ve Divanlı köylerini mahalle olarak belediyemize bağladık. Şimdi tse TOKİ Konutlarından Sarıhacılı köyü üzerine bir bulvar çalışması başlattık. Araçlarımız şuanda çalışmalarını sürdürüyor, TOKİ konutlarından Sarıhacılı köyüne açacağımız bulvar bin 250 metre uzunluğunda ve Ankara yoluna bağlanacak, Daha sonra buranın altyapısın oluşturup yeni konut alanları açacağız" dedi. 


Şehir merkezinde de Yeni Yozgat için çalışmaların başlayacağını vurgulayan Arslan, "Meydan, TOl Çarşı, Sebze Hali ve Büyük Cami çevresi projelerimiz var. Projeler üzerinde çalışmalar sürüyor ve bu sene özellikle Sebze Hali projesine başlayacağız. Meydan projemizde ise Cumhuriyet Meydanına bakan...