15 / 05 / 2024

Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi nereye taşındı

Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi nereye taşındı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi açılışında yaptığı konuşmada, kendilerinin hizmet siyaseti yaptığını belirterek, sağlıkta değişen anlayışı Kandıra'ya da yansıttıklarını söyledi...

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kocaeli Kandıra'daki antik mağara sit alanı ilan edildi!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı, antik tapınma alanı olarak kullanılan mağara 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor..

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları...

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Kandıra'da hayata geçirilen 103 milyonluk yatırımlar tanıtıldı!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapımı süren ve toplam maliyeti yaklaşık 103 milyon olan vizyon projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları henüz açıklanmadı, kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi nereye taşındı Haberi

Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi nereye taşındı


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Memleketin sağlığı düzeliyor, memleket düşmanlarının sağlığı bozuluyor. Memleketin sağlığı düzeldikçe bunlar hasta oluyor" dedi.


Işık, Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi açılışında yaptığı konuşmada, kendilerinin hizmet siyaseti yaptığını belirterek, sağlıkta değişen anlayışı Kandıra'ya da yansıttıklarını söyledi.


Yapılan hastanenin 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu ifade eden Işık, Türkiye'de sağlık alanında önemli mesafeler kat edildiğini kaydetti.


Işık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sağlıkta dönüşüm programının gerçekleştirildiğini dile getirerek, "Eğer bunlar olmasaydı Kandıra Devlet Hastanesi'nden hiçbir sigortalı ve sigorta emeklisi yararlanamazdı. Hatırlayın, 'sigortalılar sigorta hastanesine gidecek, ya sopalıya ya da sekaya. Burada hastane var, bu devletin malı değil mi?' O zaman 'bu hastaneler birleşmesin' diye karşı çıktılar. Sağlıkta dönüşümle hastaneleri birleştirdik, şimdi size en yakın hastaneye gidiyorsunuz" diye konuştu.


-...