05 / 05 / 2024

Kazım Köseoğlu özgeçmiş

Kazım Köseoğlu özgeçmiş

Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı Kazım Köseoğlu kimdir? Kazım Köseoğlu ne zamandan beri Esas Gayrimenkul'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Köseoğlu...

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Kiracılar aman dikkat! Konut sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracı ile ev sahibi ilişkisinde sık sık 'Konut sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?' sorusu gündeme geliyor. İşte kiracının ve ev sahiplerinin hakları...

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi? Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltileceğinin açıklanmasının ardından gözler sosyal destek ödemelerine çevrildi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi?

Çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Başvuran PTT'den anında alabiliyor! Anne babalar hemen bakın!

Bakanlık tarafından dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapılıyor. Peki çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Çocuk destek bileşenine nasıl başvurulur? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Önce en düşük emekli maaşlarında ardından da ikramiyelerde artışa gidilmesi, akıllara sosyal destek ödemelerini getirdi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi?

EYT emeklisi maaş promosyonu alacak mı? EYT'lilere promosyon verilecek mi? Dikkat! Bankalar...

Geçtiğimiz aylarda sık sık gündem olan emekli maaş promosyonu, EYT düzenlemesi ile beraber yeniden konuşulmaya başlandı. Peki EYT'liler maaş promosyonu alacak mı? EYT'lilere promosyon verilecek mi? Hemen siz de kontrol edin!

Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?

Hisseli tapu pek çok kişinin sahip olduğu tapu çeşididir. Hisseli tapu, diğer tapu çeşitlerinden farklıdır. Bu tapuda konusu geçen mülkün sahibi birden fazla kişidir. Bu konu kapsamında, “Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?” sorusu yanıt arıyor. İşte detaylar!

Ev sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi? İşte detaylar!

Kiracılar ve ev sahipleri haklarını öğrenmelidir. Pek çok kiracı haklarını yarım yamalak biliyor. İşte bu durumda da bazı sorular ortaya çıkıyor. Onlardan biri de “Ev sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?” İşte detaylar!

Gümüş altının yerine mi geçiyor? Görenlerin ağzı açık kaldı! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi 

Gümüş fiyatları, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının diğer değerli metallere göre daha yüksek olması ile altına olan talep azalmaya başladı. Gümüş eolan talep yükselmeye başladı. Gümüş altının yerine mi geçiyor? Gümüş fiyatları bugün ne kadar

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Kazım Köseoğlu özgeçmiş Haberi

Kazım Köseoğlu özgeçmiş

Kazım Köseoğlu kimdir?

Kazım Köseoğlu, 1983 yılı London, İngiltere doğumlu. 2003 yılında İstanbul'da Avusturya Lisesi'nden mezun olan Kazım Köseoğlu, bugün Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı.


Kazım Köseoğlu, 2007 yılı ABD Brown Üniversitesi İşletme Ekonomisi ve Almanya çalışmaları lisans mezunu.


2008 yılında Londra Cass Business School Şehir Üniversitesi'nde Uluslararası Finans yüksek lisans ve Bankacılık derecesini aldı.


Kazım Köseoğlu, 2010 yılına kadar 2007 Avrupa Yatırım Analisti olarak Londra'da F & C Reit Varlık Yönetimi için (bir yıl boyunca çalıştığı ve aynı zamanda okudu) çalıştı.


2010 yılından beri Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Kazım Köseoğlu, Almanca ve İngilizce bilmektedir.


Esas Gayrimenkul

Faaliyetine 2009 yılında ticari gayrimenkul projelerine yatırım yaparak başlayan Esas Gayrimenkul, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında toplam 200 milyon Euro tutarında yatırım gerçekleştirmiştir. 


Esas Gayrimenkul,...