14 / 05 / 2024

kazlıçeşmedeki askeriyenin olduğu arsaya ne yapılacak

kazlıçeşmedeki askeriyenin olduğu arsaya ne yapılacak

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yenigün İnşaat-Delta iş ortaklığı ile birlikte katıldığı Emlak Konut GYO Kazlıçeşme arsa ihalesini 4 milyar 240 milyon liralık toplam hasılattan vereceği 1 milyar 568 bin 800 liralık teklifiyle kazandı...

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Avrupa'da konutun ucuz olduğu 9 şehir peş peşe sıralandı!

Avrupa'da mülk satın almak isteyen yabancılar için metrekare bazında en ucuz şehirler peş peşe sıralandı. İşte Avrupa'da konutun en ucuz olduğu 9 şehir...

Rusya Türkiye’nin öncü olduğu tahıl koridoru anlaşmasını askıya aldı

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan son açıklamaya göre, Türkiye’nin öncü olduğu tahıl koridoru anlaşması askıya alındı. Rusya, bu karara gerekçe olarak ise devam eden savaşı gösterirken "Terör eylemi" vurgusu yaptı.

Limak İnşaat'tan Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialara yanıt! 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

Özgür Aktepe'nin şantiyesinin ruhsatsız olduğu iddiası! 

İş adamı Özgür Aktepe’nin şirketinin şantiyesinin ruhsatsız olduğu, arsanın eğitim alanı olarak gözüktüğü iddia edildi. 

Ekrem İmamoğlu'nun emlak kralı olduğu iddia ediliyor!

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, babası ve eşinin üzerine kayıtlı en az 32 ofis, 23 mesken-daire, 25 dükkan, 5 villa ve 37 arsa olduğu söyleniyor.

İstanbul'da konut fiyatlarının en ucuz olduğu ilçe Esenyurt!

İstanbul ilçeleri arasında en düşük konut metrekare fiyatına Esenyurt ilçesi sahip olurken, metrekare fiyatı başına 2 bin 204 TL değer biçildiği görüldü. Metrekare başına en yüksek ortalamanın ise 11 bin 409 lirayla Beşiktaş’a ait olduğu belirtildi.

İstanbul'da konut fiyatlarının en ucuz olduğu 5 ilçe!

İstanbul'da Esenyurt'un ardından Arnavutköy'de ucuz konutun yeni adresi oldu. Bölgede dairelerin ortalama fiyatı 217 bin TL'den başlıyor. İşte İstanbul'da konut fiyatlarının en ucuz olduğu 5 ilçe...

Topkapı Sarayı'nın zemininde kayma olduğu iddiaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Topkapı Sarayı'nın zemininde kayma olduğu iddiası ve tarihi yapıların restorasyonuna ayrılan bütçe hakkında soru önergesi hazırladı..

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosunun detayları belli oldu!

Kazlıçeşme ile Söğütlüçeşme arasına yapılacak metronun detaylarına Yeni Şafak ulaştı. Kazlıçeşme'den başlayıp Rumeli Hisarı'ndan tüp geçitle Rasathane'ye, oradan Söğütlüçeşme'ye uzanacak metro, İstanbul'un çevre yolu metrosu olacak.

Katarlılar'ın Londra’da sahip olduğu emlak değeri 1,4 milyar dolar!

Londra'daki Katarlılar'ın sahip olduğu emlak değeri 1,4 milyar dolara ulaştı. Böylece, Londra'nın en pahalı semtlerinden sayılan Mayfair'in 4'te 1'i Katarlıların eline geçmiş oldu. Bölgede Katarlıların sahip olduğu ev sayısı 4300'e ulaştı.

İşte dünyada en pahalı konutların olduğu 20 şehir!

The Wealth Report 2016 en pahallı konutların nerede bulunduğunu açıkladı. Rakamlara göre işte dünyada en pahalı lüks konutların olduğu şehirler...

kazlıçeşmedeki askeriyenin olduğu arsaya ne yapılacak Haberi

kazlıçeşmedeki askeriyenin olduğu arsaya ne yapılacak


İhalesi kazanılan arazinin toplam büyüklüğü 104 bin 500 metrekare iken; toplam inşaat alanı ise 225 bin metrekare olacak.


2014 yılının en büyük ihalesine imza atan ÖZAK GYO, ihale süresince de rakiplerinin üzerinde teklif vererek iddiasını ortaya koydu. Türkiye ve sektöre güvendiklerini kaydeden ÖZAK GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, arazinin bölgesel olarak çok iyi bir lokasyonda ve büyüklükte olduğuna dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: 


“Bu aksda ve büyüklükte bölgede başka arazi yok. Denize cephesi olması ve bölgenin dinamikleri bizi buraya itti. Karma bir proje için planlama yapıyoruz ama yine de detayları çalışacağız. Yapacağımız projeyi kamuoyuyla paylaşacağız. Güçlü ortaklarımızla birlikte inşallah çok kapsamlı ve İstanbul’a yakışır proje yapacağız.


Projemizle ilgili iddiamızı ortaya koyabilmek için uluslararası mimarların katılacağı yarışma organize edeceğiz ve yine uluslararası...