06 / 05 / 2024

Keban imar soruları

Keban imar soruları

Keban ilçesinde muhtarlara yönelik imar barışı konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Keban Kaymakamı İlyas Öztürk önderliğindeki toplantı Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonunda düzenlendi.

İmar affında son durum ne? İmar affı ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Şartlar neler? 

İmar affı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde yer alan imar barışı için vatandaşlar ''İmar affında son durum ne? İmar affı ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Şartlar neler? '' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte affı ile ilgili son  dakika gelişmeler...

Arsanın imar durumu nasıl öğrenilir?

Arsanın imar durumu birçok açıdan önemlidir. İmar izni olan arsa üzerinde inşa işlemleri yapılabilir. İmar durumu bilgileri ise belirli kaynaklarda bulunur. Bu durumda arsanın imar durumu nereden ve nasıl öğrenilir soruları önem kazanıyor. İşte arsanın imar durumunu öğrenmek için önemli kaynaklar...

2023 imar affı son dakika! İmar affı çıktı mı? İmar affı ne zaman başlayacak? 2023 imar affı çıkacak mı?

İmar affına dair sorulan sorular hız kazandı. Vatandaşlar imar affının çıkıp çıkmayacağını sorguluyor. İşte 2023 imar affına dair detaylar!

2023 imar affı çıkacak mı? Yeni imar affı çıkacak mı? İmar barışında son gelişmeler!

İmar affına dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Vatandaşlar imar affının çıkıp çıkmayacağını sorguluyor. İşte bu konuya dair detaylar!

İmar affına dair sorular yanıt buluyor! İmar affı ne zaman başlayacak? İmar affı kaç yılda bir çıkıyor?

İmar affı ülke gündeminde olan konulardan bir tanesidir. İmar affına dair pek çok sorular yanıt bulmayı bekliyor. İşte bu konuya dair sorulan sorular!

2022 imar affı ne zaman? İmar affı çıkacak mı?

İmar affı ne zaman çıkacak, çıkacak mı? soruları gündemde yer alıyor. Vatandaşlar yeni imar affının ne zaman çıkacağını sorguluyor. İşte konuya dair merak edilenler!

İmar affı çıkacak mı? İmar affı ne zaman çıkacak? Binlerce mağduru ilgilendiriyor!

Milyonlarca insan 'İmar affı çıkacak mı?, İmar affı ne zaman çıkacak?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki imar affında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar planı değişikliği TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi tarafından Ankara Etimesgut'taki Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde uygulanan imar planı değişikliğini meclis gündemine verdiği önergeyle taşıdı. Peki önergede hangi soruları sordu? İşte ayrıntılar...

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 

İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman?

Ülkemizde son dönem en fazla araştırılan konular arasında yer alan İmar Barışında başvuru süresnn ne zaman sona ereceği oldukça merak ediliyor. Peki imar barışında son gün ne zaman? İmar barışı hangi tarihe kadar uzatıldı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İmar barışı son başvuru tarihi ne zaman?

Hükümet tarafından yürürlüğe konan imar barışı kapsamında 13 milyon yapının imar ve ruhsat sıkıntısı son bulacak. Peki, imar barışı başvurusu için son tarih ne zaman ve şartları nelerdir? İşte bu soruların cevapları...

İmar affına ilişkin 11 soru TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, imar affına ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı. CHP'li Emecan sorularını Bakan Kurum'a sordu..

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Keban imar soruları Haberi

Keban imar soruları

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce köy ve mahalle muhtarlarına yönelik olarak Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Keban Kaymakamı İlyas Öztürk, "İmar mevzuatına veya ruhsatı aykırı yapılara verilecek yapı kayıt belgeleri ile müracaatları halinde kısa sürede imar sorunları çözülecektir." dedi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinççi de yaptığı konuşmada, "İmar barışı dünün biriken sorunlarını bir çözüm getirmektir. Yasal düzenlemeler ile ülkemizde imar barışını sağlamak ve iskan alınmadığında kat mülkiyeti kurulamayan yapılarda yapı kayıt belgeleri alındıktan sonra cins değişikliği ve kat mülkiyeti tesis edilebilecek. Başvurular 2018 yılı haziran ayı içerisinde başladı, 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecektir. Yapı kayıt belgesi bedeli en son 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırılacaktır." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların...