17 / 05 / 2024

Keçiborlu kentsel dönüşüm son durum

Keçiborlu kentsel dönüşüm son durum

Kapatılan kükürt işletmesine ait lojmanların Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında değerlendirilmesi için çalışma başlatıldı. Büyük proje için Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü ve ekibi Keçiborlu'ya geldi.

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Kentsel Dönüşüm itirafı: 'Pişman oldum, bu şartlarda dönüşüm olmaz!'

Depreme dirençli kentlerin inşa edilmesi için sürekli yasa çıkarılması konusunda ısrarcı olan Prof. Dr. Naci Görür, pişmanlığını dile getirdi. Kentsel Dönüşüm Yasası için “Keşke söylemeseydik" sözleriyle pişman olduğunu belirtti.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan kentsel dönüşüm tepkisi!

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Ankara Şubesi, Keçiören'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yaptı. 

Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağının müjdesini verdi...

Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planı ABB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. 

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Turgut Altınok: Türkiye’de kentsel dönüşümün fitilini biz ateşledik!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk" dedi.

Komyapı Keçiören'de kentsel dönüşümün bölge lideri olacak!

Komyapı, Ankara Keçiören’de ‘doğru kentsel dönüşüm misyonu’yla üretim yaparken, 2019’da da kente yaptığı katkıyı ve dönüşümü sürdürecek..

Keçiören'de kentsel dönüşüm hızla ilerliyor!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Kanuni Mahallesi’nde ve Yükseltepe Çorum Caddesi güzergahında planlanan kentsel dönüşüm ve çevre temizliği çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 

Ankara'da Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Türkiye’nin sıra dışı kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 bin yeni konut inşa edilecek.

Keçiborlu kentsel dönüşüm son durum Haberi

Keçiborlu kentsel dönüşüm son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çıkartılan ve halen yurt genelinde uygulanan Kentsel Dönüşüm Yasası, güvenli ve kaliteli yaşam konusunda sağladığı imkanlarla herkesi cezbediyor. Keçiborlu'nun AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak da bu imkandan ilçesini yararlandırmak için önemli çalışmalar içerisine girdi. Keçiborlu'da yıllar öncesinden kapatılan kükürt işletmesi sahasında bulunan lojmanların Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalandırılıp yıkılarak yerine modern, güvenli ve sağlıklı yapıların yapılması için çalışma başlatıldı. Kentsel dönüşümün uygulanması düşünülen 100 bin m2'lik alanda apartman dairesi ya da villa tarzı yapı projelerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor. Keçiborlu Belediyesi'nin başvurusu üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürge ekibi ile birlikte dün ilçeye geldi. 

Kentsel dönüşüm konusunda çalışmalar yapan Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Uğur Ünverdi'nin de hazır bulunduğu Keçiborlu inceleme...