27 / 04 / 2024

Keçiören Metrosu açıldı mı

Keçiören Metrosu açıldı mı

Başbakan Yıldırım: "Keçiören Metrosu bu yıl sonunda bitecek. Buradan 27 kilometre Çubuk'a kadar da metroyu uzatıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi'nden de Kızılay Meydanı'na kadar 3,5 kilometre daha ilave yapıyoruz" dedi.

Keçiören Metrosu açılıyor!

Ankara Keçiören Metrosu'nun test sürüşünün başlaması töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, " 'Aşkımız Keçiören metrosu gibi olsun' diyorlar. Artık kendilerine başka slogan bulsunlar. Metro bitiyor" ifadelerini kullandı.

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı yıkıldı!

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan ve dün tüp patlaması sonucunda çöken Onbirler Apartmanı yıkıldı...

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Başkentlilerin yüzünü güldüren Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesi 15 EKim 2021 tarihinde yapılacak.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı otoparkta sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilecek kapalı otoparkta sona gelindi.

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Keçiören Çoban Mektebi müzeye dönüştürülecek!

Keçiören Belediye Başkan Altınok, Atatürk’ün Milli Mücadele yıllarında karargâh olarak hizmete açılan Çoban Mektebi binasını ‘İstiklal Mücadelesi Müzesi’ haline dönüştüreceklerini müjdeledi.

Keçiören Metrosu açıldı mı Haberi

Keçiören Metrosu açıldı mı

 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Metrosu'nun bu yıl sonunda biteceğini belirterek, "Buradan 27 kilometre Çubuk'a kadar da metroyu uzatıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi'nden de Kızılay Meydanı'na kadar 3,5 kilometre daha ilave yapıyoruz." dedi. 


Keçiören Metrosu'nun test sürüşünün başlaması dolayısıyla düzenlenen tören dolayısıyla Keçiören Belediyesi önünde halka hitap eden Yıldırım, bugünün Keçiören için büyük bir gün olduğunu ifade etti. 


Yıllardır dillere destan olan Keçiören Metrosu'nun bitmesine bir adım kaldığını belirten Yıldırım, metro inşaatının yıllar önce başladığını, o dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Keçiören, Kızılay-Çayyolu ve Sincan-Batıkent metrolarının inşaatlarına başladığını dile getirdi.


Yıldırım, şöyle devam etti:

"Tabii bir belediye için bunlar büyük işler, büyük paralar. Bir miktar yaptı, sonra işi üzerimize yıktı. Ben o zaman bakandım. O zaman Cumhurbaşkanımız, 'artık bu metroları bir an önce bitirelim,...