03 / 05 / 2024

Keçiörende Süpermarket İcradan

Keçiörende Süpermarket İcradan

T.C. Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Ankara ili Keçiören ilçesi Şenlik mahallesindeki süpermarket olarak kullanılan işyerini 2 milyon TL'den satışa çıkardı. Satış, 16 Temmuz 2012 Pazartesi günü yapılacak

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

Ankara Keçiören'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği!

Keçiören Belediyesini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği sağladıklarını söyledi.

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Keçiören Atatürk Evi restore edilecek!

Ankara Keçiören'de bulunan ve Milli Mücadele sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından karargâh olarak kullanılan ‘Atatürk Evi’ restore edilecek.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nden aylık 2 milyon TL kira geliri hedefleniyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhuriyet Kulesi'nin şantiye mobilizasyon çalışmalarını tamamlanarak 2021 yılında açılacağını söyledi ve "Kule tamamlandığında, aylık 2 milyon TL kira geliri hedefliyoruz" dedi...

Ankara Keçiören'deki kreş sayısı artıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Söz verdiğimiz gibi ilçemizde kreşlerimizin sayısını artırdık" dedi.

Keçiörende Süpermarket İcradan Haberi

Keçiörende Süpermarket İcradan
Verilen ilan şöyle;


T.C. ANKARA 22. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ DOSYA NO:2Q12/46 İŞ,

TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI 

Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, evsafı Satış Şartları :

1 - Ankara ili. Keçiören ilçesi, Şenlik Mahallesi, Şehit Tayfun Sümer Caddesi ile Nuri Pamir Caddesi kesişıminde 15 Kapı noiu Mermerli Apartmanının bulunduğu yere rastlayan imarın, 4184 ada, II parseli teşkil eden. Kil I nı2 arsa üzerine inşa edilmiş, İ2-78 arsa paylı. Zemin Kat it noiu, ( Yan tarafında bulunan !0 nolu dükkan ile birleştirilerek fiilen birlikte Altunbiiekler Süper Market olarak kullanılmakta olduğu bilirkişilerce tespit olunan) 167 mİ knllanım alanlı Resmi Bina vasıflı taşınmaz,

2 ~ Ankara ili, Keçiören ilçesi, Şenlik Mahallesi, Şehit Tayfun Sümer Caddesi ile Nuri Pamir Caddesi teciminde 15 Kapı nolu Mermerli Apartmanının bulunduğu...