05 / 05 / 2024

Kelebek mağaza

Kelebek mağaza

Ekim ayı boyunca ‘ilk takımı yüzde 15’, ‘ikinci takımı yüzde 50’ indirimle sunan Kelebek’in cazip kampanyası ile zevkinize ve bütçenize göre evinizi yenileme fırsatını kaçırmayın.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya, 62 yeni mağaza açacak!

Kelebek, yıl sonuna kadar mağaza açmayı Yurdışında 52'si Doğtaş, dokuzu Kelebek Mobilya ve Kelebek Mutfak olmak üzere toplam 61 mağazası bulunan Doğtaş Kelebek, orta vadede bu sayıyı 120'ye çıkarmayı planlıyor.

Kelebek Mobilya yurtdışında 25 yeni mağaza açacak!

Avrupa’nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam’da açan Doğtaş, yıl sonuna kadar dünyanın farklı noktalarında 25 yeni mağaza daha açarak yurtdışında toplam 94 satış noktasına ulaşmayı hedefliyor.

Kelebek 2015 yılında mağaza sayısını 200'e çıkaracak!

2014 yılının en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olan Kelebek, 2015 yılında mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedefliyor. Kelebek, yeni mağazalarıyla hem farklı coğrafyalardaki tüketicilere ulaşıyor, hem de girişimciler için cazip yatırım imkanı sunu

Kelebek Mobilya’dan Ereğli’de yeni mağaza!

Kelebek Mobilya Ereğli’de yeni mağaza açtı. Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, “ Bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geleceğiz” dedi.

Kelebek Mobilya Kırşehir'de mağaza açtı!

Kelebek Mobilya Kırşehir'de mağaza açtı. 76’ıncı mobilya mağazasının açılışını Kırşehir’de gerçekleştiren Kelebek Mobilya; mağaza sayısını ay sonuna kadar 80’e, yıl sonuna kadar da 95’e çıkarmayı hedefliyor.

Kelebek'den Ankara'da yeni mağaza!

Kelebek Ankara'da yeni mağaza kurdu. Türkiye'nin köklü markası Kelebek'in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor.Kelebek'in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete açılıyor.

Kelebek 42 yeni mağaza açacak!

Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, Kelebek’le ilgili yeni planlarını anlattı. 42 yeni mağaza açacak. Yıl sonu hedefl eri toplamda 150 mağazaya ulaşmak. Yurtdışına açılım da başlıyor...

Kelebek, Dubai ve Mısır’da iki yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dubai ve Mısır’da iki yeni mağaza açıyor. Faaliyete geçecek iki yeni bayisi ile yurtdışındaki mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek, Ortadoğu pazarındaki ağırlığını artırıyor...

Kelebek mağaza Haberi

Kelebek mağaza

Kelebek Mobilya; farklı beğeniler için tasarlayıp ürettiği seçkin koleksiyonlarını, en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan işlevsel ve estetik ürünlerini kullanıcıların beğenisine hitap eden Kelebek Mobilya; ‘yatak odası’, ‘yemek odası’, ‘oturma odası’, ‘salon’ ve ‘köşe grupları’ gibi geniş bir yelpazede yer alan ürünlerini özel indirim fırsatıyla sunuyor. 


Evini yenilemek isteyenlere sürpriz indirim 


1-31 Ekim tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında ‘ilk takıma yüzde 15’, ‘ikinci takıma yüzde 50’ indirim yapan Kelebek; en özel koleksiyonları, çok avantajlı fiyatlarla yaşam alanlarına taşıyor. Kelebek’in, zevkine ve bütçesine göre evini baştan aşağı donatmak veya yenilemek isteyen müşterileri için sunduğu sürpriz indirim kampanyasını kaçırmayın. 


Kelebek Mobilya, başta evlilik hazırlığındaki çiftler ve evini yenilemek isteyenler olmak üzere, tüm kullanıcılara hitap ediyor. Ayrıca tüm...