11 / 05 / 2024

Kelebek Pierina serisi

Kelebek Pierina serisi

Kelebek, Pierina ile mutfakların havasını değiştiriyor. Kelebek Mutfak, şık ve modern koleksiyonu ‘Pierina’ ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Kelebek’in İlia Serisi tanıtıldı!

Kelebek’in, küçük metrekarelerde ferah alanların nasıl dekore edildiğini göstermek amacıyla kurguladığı Stüdyo 40 konsepti içinde sergilenen İlia Serisi fonksiyonel detayları estetik dokunuşlarla buluşturuyor.

Kelebek, Pierina ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek, Pierina ile mutfakların havasını değiştiriyor. Kelebek Mutfak, şık ve modern koleksiyonu ‘Pierina’ ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Kelebek Mobilya Ankara’da yeni mağaza açtı!

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir büyümeye imza atıyor. Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor.

Fantasia Seramik Ariostea serisi endüstride yeni bir dönem başlatıyor!

Fantasia Seramik İtalyan Ariostea serisi, doğal taş, beton ve ahşap görünümlü porselen duvar ve zemin döşemeleri, sıra dışı boyutları, hafifliği, uzun ömürlülüğü ve sürdürülebilir nitelikleriyle seramik endüstrisinde yeni bir dönem başlatıyor…

Artema’dan Nest Trendy armatür ve aksesuvarlar serisi!

Artema’nın doğadan esinlenilerek tasarlanan Nest Trendy armatür ve aksesuvar serisi, trendleri yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Serideki ürün çeşitliliği, farklı zevk ve ihtiyaçlara kolayca cevap vererek, seçme özgürlüğünü artırıyor.

Graniser Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlara taşıyor!

Graniser, yaşam alanlarında farklılığı arayanlara Lancaster serisini sunuyor. Kalite ve de modern çizgisinden ödün vermeyen Graniser, Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlarınıza taşıma fırsatı veriyor.

E.C.A. Mina serisi, armatürde tasarrufun tek çözümü!

E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır.

Doğtaş ve Kelebek tasarımda Adnan Serbest ile atağa kalktı!

Türkiye’nin öncü mobilya markaları Doğtaş ve Kelebek, uluslararası alanda birçok önemli projeye imza atan başarılı tasarımcı Adnan Serbest ile tasarıma odaklanarak sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Doğanlar Yatırım Holding bünyesine aldığı Kelebek'i geliştirdi!

Yeni yatırım hamlesi, büyüme perspektifi ve mağazalaşma atağı ile 79 yıllık Kelebek, 42 yıllık Doğanlar Yatırım Holding'in bünyesine alındı ve kardeş şirketi olarak piyasadaki etkinliğini arttırdı.

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

KibrID material’dan IMAZ serisi ışık geçiren dekoratif paneller!

Dünyanın önde giden zemin ve duvar kaplaması markalarının özgün koleksiyonlarını Türkiye’ye getiren kibrID material, S-Plasticon üretimi IMAZ serisi reçine panelleri mimarların, iç mimarların ve son kullanıcının beğenisine sunuyor.

Dekoratif görünümüyle Bticino Axolute serisi ışığınızı yansıtıyor!

Bticino Axolute serisi gelişmiş teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist tasarımıyla dekorasyonda fark yaratıyor.Bticino Axolute serisi, şık tasarımıyla duvarlarınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor.

Kelebek’ten, ‘Piazo salon takımı’ alana ‘tekli koltuk’ hediye!

Kelebek Mobilya, sadece ay sonuna kadar geçerli ‘3+2+1 alana +1 bedava’ kampanyası ile tüketicilere çok özel bir fırsat sunuyor. Kelebek, ‘Piazo salon takımı’ alan müşterilerine, aynı ürünün tekli koltuğunu hediye ediyor.

Kelebek Pierina serisi Haberi

Kelebek Pierina serisi

Kullanıcıya ve mekana özel tasarımlarıyla mutfakları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren Kelebek Mutfak, 2015 koleksiyonlarından ‘Pierina’ ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor. Kelebek Mutfak’ın uzman mimari ekibi tarafından ölçüm yapılıp mekana uygun projelerin hazırlanmasıyla birlikte tüketicinin beğenisine sunulan ‘Pierina’, sade ve şık tasarımıyla göz dolduruyor. 


‘Mat lake’ yüzey ile çizilmeye ve sararmaya karşı dirençli

Beyaz ve krem olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle tasarlanan ve Country tarzıyla öne çıkan ‘Pierina’, kullanışlı detaylarıyla da mutfaklarda fark yaratıyor. Kolayca temizlenebilen, pürüzsüz bir yüzeye sahip ‘Pierina’nın ‘mat lake’ yüzeyi, çizilmeye ve sararmaya karşı dayanıklılığıyla da kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 


Fonksiyonellik ve estetiğin bir arada sunulduğu koleksiyon, çerçeveli ve cam kapaklı dolapları ile birlikte pratik kullanım sağlayan ada çözümüyle mutfaklara ayrı bir keyif katıyor. Zengin...