04 / 10 / 2024

Kemal Büyüköksüz

Kemal Büyüköksüz

Asil Şehircilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şahin Güngör, Abdurrahman Güngör ve Kemal Büyüköksüz tarafından 500 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Beyaz Group İnşaat'tan Büyükçekmece ve Beylikdüzü'ne 1 milyar 45 milyon TL’lik dev yatırım! 

Beyaz Group İnşaat, Büyükçekmece ve Beylikdüzü bölgelerinde toplam yatırım tutarı 1 milyar 45 milyon TL olan dört yeni projesi için kolları sıvadı. 

Sefaköy-Küçükçekmece-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-TÜYAP Metrosu ne aşamada? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, projesi bakanlıkça onaylanan ve kredisi hazırlanan Sefaköy-Küçükçekmece-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-TÜYAP Metrosu’yla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışlarına hız verdi! 105 taşınmaz satışa çıktı!

Bugüne kadar 25 milyar TL'nin üzerinde taşınmaz satışı  gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gayrimenkul satışlarına hız verdi.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarının müteahhidi Yunanistan’a iltica etti iddiası!

İstanbul Büyükçekmece’de temelsiz, kazıksız villalar inşa ettiği gerekçesiyle önce tutuklanan, daha sonra ise tartışmalı bir şekilde serbest bırakılan Ali Gül'ün Yunanistan’a iltica ettiği iddia edildi.

Prof. Dr. Okan Tüysüz İzmir depremiyle ilgili  dört yıl öncesine gitti! 6.6 şiddetinden büyük deprem olmayacak dedi!

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz,  dört yıl öncesinde aynı fay hattında deprem olduğunu hatırlatarak ' 6,6 büyüklüğünden daha büyük bir deprem beklentimiz yok"  dedi.

TBMM'nin 377 milyona kiraladığı lüks araçlara büyük tepki! Yerli ve milli hassasiyeti bir tek vatandaşa mı var?

TBMM, 57’si lüks otomobil olmak üzere  toplam 113 araç kiraladığı ortaya çıktı. Bu araçlar için 376 milyon 710 bin 588 bin lira verileceğini duyan vatandaşlardan ise büyük tepki geldi. İşte ayrıntılar... 

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Bankalarda peş peşe çok büyük deprem! Eğer sizin de bankada paranız varsa acil bakın!

Bankalarda peş peşe çok büyük deprem... Eğer sizin de bankada belirli bir miktarda paranız var ise bu habere acil bakın...

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Garanti BBWA’dan müşterilerine büyük jest! Karşılıksız verilen bu parayı mutlaka alın!

Bankalar tarafından müşterilere sunulan kampanyalar hız kesmeden sürüyor. Mart ayının sonuna yaklaşırken bankalar kampanyaları bir bir açıklarken, Garanti BBWA da büyük ses getirecek kampanyasını duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan tüm müşterilerine büyük jest! Bu parayı hemen almanız istendi!

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mart ayı itibariyle kampanyalarına yenisini ekleyen Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine tamı tamına 2 bin lira hediye verileceğini duyurdu.

Kemal Büyüköksüz Haberi

Kemal Büyüköksüz

Asil Şehircilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şahin Güngör, Abdurrahman Güngör ve Kemal Büyüköksüz tarafından 500 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu. 


Asil Şehircilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...