29 / 04 / 2024

Kemal Fettahoğlu özgeçmiş

Kemal Fettahoğlu özgeçmiş

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üye adayı M. Kemal Fettahoğlu kimdir? M. Kemal Fettahoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte M. Kemal Fettahoğlu...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kağıt Ev dizisi nerede çekiliyor? 

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun  yer aldığı Kağıt Ev dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Kağıt Ev nerede çekiliyor. İşte detaylar...

Kemal Fettahoğlu özgeçmiş Haberi

Kemal Fettahoğlu özgeçmiş

M. Kemal Fettahoğlu kimdir?

1990 yılında ODTÜ Ekonomi Bölümü’nden mezun olan M. Kemal Fettahoğlu, 1990 yılında T. İş Bankası A.Ş. Stratejik Planlama Müdürlüğü’nde Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 


1997‐1998 yıllarında Londra’da finans alanında yüksek lisans yapan Sayın Fettahoğlu, 2000‐2003 yılları arasında Petrol Ofisi A.Ş.’de Finansman Müdürlüğü ile Sermaye Piyasaları ve Varlık Yönetimi Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş, ayrıca Bankanın İktisadi Araştırmalar, Kurumsal Mimari ve  Şube Ağı Geliştirme Bölümleri’nde Birim Müdürlüğü görevlerinde de bulunmuştur. 


Şirketin Yönetim Kurulu’nda Başkan Vekilliği dışında grup içi görevi bulunan Sayın Fettahoğlu, Ekim 2011 tarihinden bu yana T. İş Bankası A.Ş. İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Bölüm Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. 


İş GYO’da 2012 yılından itibaren Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Sayın Fettahoğlu, ayrıca İş‐Koray’da da Yönetim Kurulu...