29 / 04 / 2024

kemal gülman biyografi

kemal gülman biyografi

200 milyon TL'lik boşanma davası ile isminden söz ettiren Feryal Gülman ve Kemal Gülman kaç yaşında? Feryal - Kemal Gülman çifti hakkındaki ayrıntılar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kemal Gül, Serdar Gül ve Serhat Gül ortaklığında kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Kemal Gülmez tarafından kuruldu.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Rockefeller Ve Görmüş Emlak Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Rockefeller Ve Görmüş Emlak Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Bermet Kurstanbekova, Mustafa Kemal Görmüş, Resmiye Lerzan Berkant tarafından kuruldu.

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

kemal gülman biyografi Haberi

kemal gülman biyografi

Kemal Gülman 

Feryal Gülman'ı aldattığı yönündeki haberler ile gündemdeki yerini koruyan Kemal Gülman'a dair "Kemal Gülman kaç doğumlu?", "Kemal Gülman kaç yaşında?" gibi merak ettiklerinizi aşağıda bulabilirsiniz.


Kemal Gülman kaç yaşında?

Türkiye'nin önde gelen kurumsal gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan ve 25 yıldır faaliyet gösteren Gülman Group'un CEO'su olan Kemal Gülman, 1932 doğumlu.


81 yaşındaki Kemal Gülman, 500 milyon dolarlık serveti ile Türkiye'nin ilk 100 zengini içerisinde 50. sırada yer alıyor.


Kemal Gülman 21 sene önce Feryal Gülman ile evlendi. Feryal Gülman Kemal Gülman yaş farkı ise 32. Çiftin 17 yaşında Aslan Kemal isminde oğlu var.


Feryal Gülman, 21 senelik eşinin kendisini, 1991 doğumlu genç bir kızla aldatması gerekçesi ile Kemal Gülman'a boşanma davası açtı. 


49 yaşındaki Feryal Gülman, boşanma davasında Kemal Gülman'dan 200 milyon TL...