19 / 05 / 2024

Kemal Karaküçük konuşması

Kemal Karaküçük konuşması

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş'ın turistik değerlerine sahip çıkılmasının hem kent ekonomisi dolayısıyla da ülke ekonomisi için önemli bir kazanç olacağını vurguladı.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Vatandaşlık maaşından kimler faydalanacak? Vatandaşlık maaşı başvuruları ne zaman başlayacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Vatandaşlık maaşına" ilişkin konuşmasının ardından konun detayları sorgulanmaya başladı. İşte merak edilen vatandaşlık maaşına ilişkin tüm detaylar...

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

Karakök Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakök Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ramazan Karakök tarafından kuruldu.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık'ta!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

Altan Elmas: 1999'dan sonra inşa edilen binalarda büyük hasarlar yok!

Bugün gerçekleşen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda konuşan KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1999 yılı sonrasında inşa edilen binalarda yapısal problem olmadığını dile getirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden iş yeri yıkılan esnafa yardım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu’nda yaptığı konuşmasında depremde iş yeri yıkılan esnafa destek kampanyaları yapılacağını açıkladı. 

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın konuşmacıları belirlendi!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması’nın dördüncüsünün konuşmacıları belirlendi...

Kemal Karaküçük konuşması Haberi

Kemal Karaküçük konuşması

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş'ın, Germanicia Antik Kenti, Ashab-ı Kehf, Necip Fazıl ve Aşık Mahzuni gibi değerlerinin yanı sıra, dağcılık, kuş gözlemciliği ve su sporları potansiyeli, florası ve gastronomisiyle turizm sektörünün önemli destinasyonları arasına gireceğini bildirdi. Karaküçük, öncelikle Germenica Antik Kenti'nin yerinin kamulaştırılmasının önemine dikkati çekerek, "Çünkü, deniz ve kum için tatil yapanlardan çok kültür turizmi kapsamında gezen turistler daha fazla para harcıyor. Bu nedenle elimizdeki kültürel madenlerimizi iyi değerlendirmeliyiz" dedi.



TURİZMDE ATILIMA İHTİYACIMIZ VAR 

Kahramanmaraş'ın turistik değerlerine sahip çıkılmasının hem kent ekonomisi dolayısıyla da ülke ekonomisi için önemli bir kazanç olacağını vurgulayan Karaküçük, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu konuda Büyükşehir Belediyesi, Kültür Turizm İl Müdürlüğü ve bakanlığımıza önemli görevler düşüyor. Kahramanmaraş'ta ticaretin artması açısından turizm olukça...