04 / 05 / 2024

Kemal Öz

Kemal Öz

Gaziantep’te konut ihtiyacı olduğu yönündeki açıklamalara katılmadığını dile getiren Kemal Öz, “Tam aksine, Gaziantep’te şu anda stok konut var. Bu da konutta ve inşaatta durgunluğa sebep oluyor” dedi.

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Uzun, Beraat Kartal ve Yasin Ergüven ortaklığında kuruldu.

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere ikramiye sözü: Banka hesabınıza tek seferde 15 bin TL yatacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde saat 21.00'i işaret ederek emeklilere çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, emeklilere bayram ikramiyesi sözü verdi. İşte tüm detaylar...

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Kemal Sunal'ın o filmindeki meşhur domates sahnesi gerçek oldu!

Kemal Sunal'ın ilk kez 1984 yılında beyazperdede yayınlanan filmi Orta Direk Şaban filmi 36 yıl sonra günümüz Türkiye'sinde gerçek oldu. Domatesin fiyatı rekor kırdı vatandaş 'manavdan bir domates' alacak duruma geldi. Domatesin kilosu pes ettirdi.

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özçelik tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeşil mutabakat açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kendi enerjisini üreten evler ve mahalleleri yaratacağız" dedi.

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Kemal Öz Haberi

Kemal Öz


Tümsiad Başkan Yardımcısı ve ÖZ-AK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öz, inşaat ve konut sektöründeki durgunluğu gazetemize değerlendirdi. Gaziantep’te konut ihtiyacı olduğu yönündeki açıklamalara katılmadığını dile getiren Öz, “Tam aksine, Gaziantep’te şu anda stok konut var. Bu da konutta ve inşaatta durgunluğa sebep oluyor” dedi.


KREDİ İLE İŞ YAPAN FİRMALARI SIKINTI BEKLİYOR


Kent genelinde alım gücünün yüksek olmadığına dikkat çeken Kemal Öz, konut anlamında Gaziantep’in, ilerleyen dönemlerde sıkıntılar yaşayabileceğini belirterek, “Şu anda kent genelinde fazlaca konuta ihtiyaç olduğu söylense de Gaziantep’te bir konut stoğu mevcut. Konut ihtiyacının olması kentsel dönüşüm gerektiren yerlerde söylenebilir. Ama kentin geneli anlamında bakılacak olursa konut ihtiyacı var demek yanlış olur. Aksine, konut fazlası var. İnsanların alım gücü değerlenirildiğinde konut ihtiyacının had safhada olduğunu söylemek yanlış olur....