03 / 05 / 2024

kemal sevgili

kemal sevgili

Kemal Sevgili, kendi şirketinin inşa ettiği rezidansta eşi ve 3.5 aylık kızıyla birlikte yaşıyor

Sancaktepe'de Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nın içinde bulunan parkın adına Türk Edebiyatı’nın usta ismi merhum Yaşar Kemal’in adı verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu vizyon projesini yarın açıklayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi içerikli yeni projesini yarın İstanbul'da açıklayacak. Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 10.00'da Conrad Otel'de "Vizyon Proje"nin sunumunu yapacağı kaydedildi.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu yenileniyor!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu’nda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 15 Temmuz 2015 tarihine kadar çalışmaların tamamlanması planlanıyor.

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Cami yenilenecek!

Avcılar Belediye Meclisi, Mustafa Kemal Paşa Merkez Cami’nin yenilenmesi için belediyeye ait 588 m²’lik arsanın bedelsiz olarak Diyanet İşleri Başkanlığı adına İlçe Müftülüğüne tahsisine oybirliğiyle karar vererek, caminin yeniden yapımının yolunu açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu: 3. havalimanını durdurmayız!

Kemal Kılıçdaroğlu, "Öncelikle projelerin fizibilitesine bakarız. “Onlar başlattı, biz durduralım” mantığıyla yaklaşmayız. İstanbul’a 3’üncü köprü projesi yürüyor. İktidara gelirsek projenin çevreye verdiği zararı azaltmanın yolunu ararız. " dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi bugün tanıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi 18 Nisan'da tanıtılacak!

Narlıdere “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ 18 Nisan 2015, Cumartesi günü Saat: 11.00'da ikinci İnönü Mahallesinde bulunan inşaat alanında gerçekleştirilecek tören ile vatandaşlara tanıtılacak.

Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi, 13911 ada 8 parselde hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Çankaya Yaşamkent'e Yaşar Kemal Parkı yapılıyor!

Çankaya Belediyesi tarafından Yaşamkent'te yapımı planlanan ve içeriğini bölge halkının belirlediği Yaşar Kemal Parkı'nın temeli, düzenlenen bir törenle atıldı. Parkın Kasım ayına kadar tamamlanarak bölge halkının hizmetine açılması planlanıyor.

Çankaya Yaşar Kemal Parkı’nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından Yaşamkent’te yapımı planlanan ve içeriğini bölge halkının belirlediği Yaşar Kemal Parkı’nın temeli, düzenlenen bir törenle atıldı. Parkın büyük kısmı yeşil alan olacak.

Kemal Kükrer 4 milyon liralık yeni yatırım hedefliyor!

Japon dev Ajinomoto ile ortak olan Kemal Kükrer, Türkiye'yi Afrika ve Ortadoğu'nun sos merkezi yapmaya hazırlanıyor. Genel Müdür Sabri Gülel, "Hedefimizde dünya mutfakları var" dedi..

kemal sevgili Haberi

kemal sevgili

Sevgili Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sevgili, yaklaşık 5 aydır eşi Neşe Hanım ve 3.5 aylık kızları Mine ile birlikte İstanbul Çiftehavuzlar'da kendi şirketinin inşa ettiği Sevgili Residence'ın üçüncü katında yaşıyor. Bağdat Caddesi'ne yürüyerek 15 dakika mesafede olmanın büyük avantaj olduğunu söyleyen Kemal Sevgili, "Eskiden iki kişiydik. İşin içine çocuk girince geleceğimizi şekillendirirken önceliklerimiz değişti" diyor.

Kemal Sevgili, ailesiyle birlikte yaşamak için kendi yaptığı Sevgili Residence'ı seçme nedenlerini şöyle sıralıyor: "Kendi yaptığımız bir bina, ancak bunun dışında birçok nedenimiz var. Öncelikle şehrin merkezinde Bağdat Caddesi'ne yürüyerek 15 dakika uzaktayız. İstediğimiz an her türlü alışveriş imkanı, cafeler, sinemalar, sahil yolu elimizin altında. Oldukça geniş bir bahçeye sahibiz. Binamızda, oyun parkı, açık ve kapalı havuzumuz, oyun alanlarımız, spor salonumuz, sinema salonumuz...