26 / 07 / 2024

kemal tanca samsun

kemal tanca samsun

Türkiye’nin en köklü ayakkabı markası Kemal Tanca 96. mağazasını İstanbul Brandium’da, 97. mağazasını Samsun Piazza’da açarak mağazacılık yatırımlarını sürdürüyor.

Tamer Tanca, TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor!

Kemal Tanca ismiyle 165 mağazaya ulaşan Tamer Tanca, perakendede yeni projelere başlayacak. Tanca Kids’in ardından TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor. Tanca, “Bir de deri mağazası hayalim var” diyor…

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbeti TBMM'de!

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbetine meclis gündeminde konu oldu. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ilişkin 3 soru TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin maliyetine ve arazisine ilişkin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 3 soru sordu..

Samsun Vezirköprü'deki huzurevi inşaatı mecliste!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yarım kalan huzurevi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

Samsun'da kentsel tasarım çalışmaları başlıyor!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının milli kurtuluş mücadelesinin ilk adımını attığı Samsun’da 19 Mayıs değerleri, yeni bir kentsel tasarım anlayışı ile yaşatılacak. Başkan Yılmaz, kenti 19 Mayıs değerlerini yaşatacak somut objelerle donatmayı hedefliyor.

Samsun Kuş Cenneti'ndeki konut yıkımı TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun 19 Mayıs'taki Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği konut yıkımını meclis gündemine taşıdı.

Samsun Kuva-i Milliye Şehitler Müzesi açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihi Havza mitingi öncesinde Samsun ahalisinin gizlice buluşup çetelerin saldırılarına karşı ilk direniş planlarının hazırlandığı Şeyh Sadi Tekkesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi, açılıyor.

Samsun Ata Yolu 97 yıl sonra tekrar ortaya çıkarıldı!

Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da milli mücadeleyi başlatmak için Bandırma Vapuru'yla Samsun'a gelişinin ardından Amasya'ya giderken kullandığı 98 kilometrelik "Ata Yolu" 97 yıl sonra tekrar ortaya çıkarıldı.

Samsun Atayolu Kemer Köprüsü ay sonunda tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gelişinden Amasya’ya geçişine kadar olan süreçte kullandığı tarihi yolu Atayolu’nu Kemer Köprüsü ile birbirine bağlayacağız" dedi.

Samsun Ata Yolu'nun ilk yarısı tamamlandı!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için çıktığı Samsun'dan sonra devam ettiği güzergah olan "Ata Yolu"nun ilk yarısı tamamlandı.

Samsun'daki Vezirköprü Huzurevi inşaatı mecliste konu oldu!

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Vezirköprü Huzurevi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Zeybek sorularını Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya sordu.

Samsun Ata Yolu'nun rotası çizildi!

Milli Mücadele’yi başlatmak üzere 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, kurmaylarıyla birlikte Amasya sınırına kadar geçtiği tarihi yol, koruma altına alınıyor.

kemal tanca samsun Haberi

kemal tanca samsun

Türkiye’de ayakkabı denince akla ilk gelen marka olan Kemal Tanca, İstanbul Brandium Ataşehir ve Samsun Piazza mağazalarını açtı. 2013 yılına hızlı bir başlangıç yapacak olan Kemal Tanca’nın Brandium Ataşehir ve Samsun Piazza mağazalarında kadın ve erkek ayakkabı koleksiyonlarının yanında çanta, kemer, cüzdan, deri mont, ayakkabı bakım ürünleri de tüketiciyle buluşuyor.


1950 yılında sektöre adım atan ve Türkiye’deki 97 mağazasının tamamı kendisine ait olan Kemal Tanca, ürünlerinin %90’ını yurt içinde üretilirken %10’luk kısmını ise İtalya, Fransa ve İspanya’dan ithal ediyor. Bayan ve erkek ayakkabı modellerinin yanı sıra ürünleri arasına deri aksesuarları da katan Kemal Tanca, yeni moda alışkanlıkları ile kurulan yenidünyada size en şık modellerle eşlik etmek için hayata geçirdiği Tanca Plus mağazalarında; Armani Jeans, Calvin Klein, Versace Jeans, Just Cavalli,...