03 / 05 / 2024

Kemal Ünal er prefabrik

Kemal Ünal er prefabrik

Er Prefabrik, 2009'dan bugüne kadar en çok çubuklu sistem prefabrik fabrika ve depo üretimini gerçekleştirerek Ege Bölgesi'nin lider firması oldu. Firma 25 inşatta faaliyet gösteriyor...

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Önalım hakkı nasıl ve ne zaman kullanılır?

Önalım hakkı, bir gayrimenkulün satılması halinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkı oluyor. Peki, önalım hakkı nasıl ve ne zaman kullanılır?

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  980 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ünal tarafından kuruldu.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alırken önalım hakkı hangi durumlarda iptal olur?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, çok ortaklı bir arsa hissesi almak istediğini belirten okuyucu, diğer hissedarların önalım hakkı olduğunu, bu önalım hakkını engellemek için ne yapabileceğini sordu. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Marmara İz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Er ve Ünal Er ortaklığında kuruldu.

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ünal Er tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

8 soruda önalım hakkı nedir?

Paylı mülkiyette herhangi bir paydaşın payını üçüncü kişilere satması halinde diğer paydaşlara söz konusu payı öncelikle satın alma hakkı veren hak olan önalım hakkı nasıl kullanılır?

Üs Kale İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üs Kale İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ünal Er ve Sekan Türkan ortaklığında kuruldu.

Çorlu Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

Yapımı Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen törenle açıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çorlu halkının eseridir" dedi.

Zigana Tüneli Mart sonu başlıyor!

Zigana Tüneli ihalesiyle ilgili gelişmeleri yerel bir gazeteye açıkyalan Cengiz İnşaat CEO'su yüksek mühendis Kemal Ünlüer tünelin Mart ayı sonuna doğru başlayacağını belirttiği öğrenildi.

Kemal Ünal er prefabrik Haberi

Kemal Ünal er prefabrik

Er Prefabrik, 2009'dan bugüne kadar en çok çubuklu sistem prefabrik fabrika ve depo üretimini gerçekleştirerek Ege Bölgesi'nin lider firması oldu. 1975'te Manisa'da Zafer-Bülent Ünal kardeşlerin kurduğu Eral İnşa Ltd, sektördeki gelişmeleri takip ederek 2003'ten bu yana geleceğin yapı türü olan prefabrikasyon teknolojisi alanında faaliyetlerine devam ediyor. 


Bülent Ünal yönetiminde yoluna devam eden Er Prefabrik 2004'te Muradiye Sanayi Bölgesi'ndeki tesisleri de kurdu. Er Prefabrik aynı zamanda Türkiye Prefabrik Birliği Üyesi oldu. Firma, 2009'dan bugüne kadar en çok çubuklu sistem prefabrik fabrika ve depo üreterek Türkiye genelinde üst sıralarda, Ege Bölgesi'nde birinci firma oldu. Bülent Ünal ve şirket Müdürü Kemal Ünal ile teknolojideki son gelişmeleri takip ederek gelişen Er Prefabrik, Ege'de birinci sıradaki yerini korumaya devam ediyor. 


Er Prefabrik, betonarme prefabrik yanında yeni...