02 / 05 / 2024

Kemalettin Soran

Kemalettin Soran

Kesa Yapı Anonim Şirketi 26 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi 'nde, Kemalettin Soran Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Kira sözleşmesi olmayan kiracı tahliye edilebilir mi? Hukuki kiracı evden giderse ne yapılmalı?

Posta Gazetesi Yazarı Tamer Heper, 1,5 yıldır evinde yaşayan ancak hukuki olarak aralarında kiracı ev sahibi ilişkisi bulunmayan kişinin tahliyesinin mümkün olup olmadığını soran okuyucusuna yanıt verdi. İşte dikkat çeken o yanıt...

Dolar yükselişe geçince dolar alalım mı diye soran takipçilerine Piyasa Kahini İslam Memiş canlı yayında ne yanıt verdi

Dolar kuru 17 lirayı zorlarken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten dolar ile ilgili canlı yayında kritik yorum geldi.

Gümüş bozdurmak isteyenler için tarih verildi! Panik yapmayın o gün geliyor

Piyasalarda tansiyon gittikçe yükseliyor. Gümüş fiyatları da yukarı yönlü harekete devam ederken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Şimdi gümüş bozdurmak mantıklı mı? sorusunu soran yatırımcılar için Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi.

Apartmanlarda denetçi seçimi nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, Kat Mülkiyeti Kanunu’na tabi binada yönetim planındaki maddelerin, kanuna aykırı olup olmayacağını soran okuyucu, dışardan seçilen denetçinin rapor vermeye mecbur olup olmadığını sordu.

Fer Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Burak Solmaz, Hüseyin Ertokan, Kemalettin Solmaz ve Ömer Faruk Davarcı ortaklığında kuruldu.

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Erbaş ve Kemalettin Erbaş ortaklığında kuruldu.

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Soran tarafından kuruldu.

Elze Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elze Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Kaymaklı ve Utku Soran tarafından kuruldu.

TOKİ Tekirdağ Çorlu Kemalettin kura sonucu 24.06.2020!

TOKİ Tekirdağ Çorlu Kemalettin kura sonucu 24.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Tekirdağ Çorlu Kemalettin kura sonucu 24.06.2020 ve TOKİ Çorlu Kemalettin kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Tekirdağ Çorlu Kemalettin kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Çorlu Kemalettin projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

Fatih Portakal'dan kişisel verilerinin sızdırılmasıyla ilgili Murat Kurum'a tepki!

Kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını soran, sorusu cevaplanmadığı için de CİMER'e başvuran gazeteci Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a tepki gösterdi...

Soran Havuz İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soran Havuz İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Kenan Deniz tarafından kuruldu. 

Kemalettin Soran Haberi

Kemalettin Soran

Kesa Yapı Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Kemalettin Soran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Kesa Yapı Anonim Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık artırma, eksiltme , teklif alma ve...