30 / 04 / 2024

Kemer-2 kavşağı ihale

Kemer-2 kavşağı ihale

Kemer de, birçok trafik kazası ve can kayıplarıyla gündemden düşmeyen noktalara 2 köprülü kavşak, 1 tünel ve 4 km duble yol yapılacak. Projenin ihalesini Özaltın İnşaat kazandı...

TOKİ Bayburt Şingah 263 yeni konut ihalesi 2 Haziran'a ertelendi!

İhale tarihinin önce 25 Mayıs olarak açıklandığı TOKİ Bayburt Şingah 224 konut ihalesinde tarih değişti. Yeni proje için 2 Haziran'da ihale yapılacak.

Aydın Astim Kavşağı çöktü!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Kıskananlar çatlasın” pankartıyla açtığı ASTİM Kavşağı, 2 ay sonra bakım için kapatıldı.

Çankırı Aşiyan Kavşağı için ilk kazma 1 Nisan 2017'de vurulacak!

Aşiyan kavşağı 4 Kasım 2016 tarihinde ihale edildi. yüzde 34 indirim ile Netroyol firması 23 milyon TL ile ihaleyi aldı ve bugün imzalandı. Kavşak için ilk kazma 1 Nisan 2017'de vurulacak.

ASTİM Köprülü Kavşağı hizmete girdi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 12 milyon liraya ihale ettiği, ancak maliyeti 24 milyon liraya yükselen ASTİM Köprülü Kavşağı, 9 ayda tamamlanarak dün nihayet hizmete girdi.

Muğla Gökova Kavşağı'na viyadük yerine tünel yapılacak!

Gökova Kavşağı'na yapılması düşünülen; Muğla 2 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun olumsuz kararı üzerine iptal edilen viyadüğün yerine, 200 metre ilerisindeki Akyaka Mahallesi giriş ve çıkışına tünel yapılması için çalışma başlatıldı.

Gebze Topçular Kavşağı trafiğe açıldı!

Topçular Köprülü Kavşağı hizmete açıldı. Gebze Belediyesi tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Topçular Köprülü kavşağında çalışmalar tamamlandı.

Manisa Alaşehir'e yapılacak kavşağın ihale süreci tamamlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde trafik yoğunluğun fazla olduğu Sarıkız Deresi ile Alaşehir Devlet Hastanesi arasında yapılacak olan kavşağın ihale süreci tamamlanarak, yer teslimi gerçekleştirildi. Kavşağın 2016 yılı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Topçular Köprülü Kavşağı’nda sona gelindi!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasında sona gelindi.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı yıl sonunda açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol'a direkt bağlantısını sağlayacak kavşağın yılsonunda hizmete alınması planlanıyor.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 3 ay erken açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşak, Bayraklı ve Bornova'nın Altınyol’a direkt bağlantısını sağlayacak

Kocaeli Symbol Köprülü Kavşağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

D-100 karayolu üzerinde Symbol Yaşam merkezi ile Kentsa kavşağı arasındaki bölgede yapılan yeni köprülü kavşağın inşaatı, Körfez Köprüsü inşaatı ile aynı dönemde başladı.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da trafiğe açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Kemer-2 kavşağı ihale Haberi

Kemer-2 kavşağı ihale

Kemer de, birçok trafik kazası ve can kayıplarıyla gündemden düşmeyen noktalara 2 köprülü kavşak, 1 tünel ve 4 km duble yol yapılacak. İlçeye yeni atanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Kahraman Üraz, 95 milyon TL'ye malolacak yeni düzenlemelerin bölge turizmini de olumlu etkileyeceğini söyledi Müjdeli haber Antalya-Muğla arasındaki D-400 Karayolu üzerinde bulunan ve sık sık kazalara sahne olan Kemer-2 ve Kemer-3 kavşaklarıyla. Alacasu Koyu yanındaki virajı devre dışı bırakacak olan Phaselis Tüneli ve kazaların meydana geldiği bir başka nokta olan Yarıkpınar mevkisindeki yolun duble yol olarak tamamlanmasıyla ilgili ihalenin sonuçlanması, vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. 


Toplam 95 milyon Turizm Bölgesi olan Kemer'de gerek ulaşımda zaman kayıplarına, gerek kazalarla can ve mal kaybına neden olan sorunlu noktalara çözüm getirecek projeyle ilgili ihale,...