05 / 05 / 2024

kemer yeni adliye binası

kemer yeni adliye binası

Kemer’deki adli yıl açılışında konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Kağan Doğan, yeni adliye binasının işlemlerinin tamamlandığını ve ihalenin ardından inşaatının başlayacağını söyledi.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Kalyon Gayrimenkul'den 3 bin yeni konut geliyor!

Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, Nevbahar Kemer Konakları’nın yüzde 55’inin satıldığını belirterek, “Yatırımı süren projeleri teslime hazırlarken, önümüzdeki üç yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Privé Kemer'de 72 ay kredi avantajı! Yeni proje!

Privé Kemer projesinde satış süreci devam ediyor. 3 etap olarak yükselen projede yer alan konutların ilk etap teslimlerinin 2023 yılının Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Next Level Kemer ön satışta! Yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayatına geçirilen Next Level Kemer projesinde ön satış süreci başladı. Peki Next Level Kemer projesinde fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Nevbahar Kemer Konakları Eylül 2024'te teslim! 137 konutluk yeni proje!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da hayata geçirilen Nevbahar Kemer Konakları'nda satışlar devam ediyor. Kalyon İnşaat imzası taşıyan projenin teslimlerinin 2024 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Nevbahar Kemer Konakları satışta! Kemerburgaz'a 137 yeni konut geliyor!

İstanbul'un gözde lokasyonlarından Kemerburgaz'da Kalyon İnşaat imzasıyla inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda satışlar başladı. İşte Nevbahar Kemer Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Kemer'in yeni imar planları onaylandı! 

Antalya Kemer Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında ilçenin yeni imar planları belediye encümeninde onaylandı. 

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

kemer yeni adliye binası Haberi

kemer yeni adliye binası

Kemer’deki adli yıl açılışında konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Kağan Doğan, yeni adliye binasının işlemlerinin tamamlandığını ve ihalenin ardından inşaatının başlayacağını söyledi.


Kemer Adliyesi'nde adli yıl açılış töreni düzenlendi. Törene, Kaymakam vekili Halil Serdar Cevheroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Kağan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Belediye Başkan vekili Recep Yılmaz, hakim, savcı ve avukatlar katıldı.

Törende konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Kağan Doğan, adliyedeki hakim, savcı ve personel sayısının arttığını belirterek, "8 cumhuriyet savcısı, 8 hakim ve geçici görevlileri saymazsak 60 civarında personel sayısına ulaştık. Büyük bir aile olarak Kemer'e hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayımız, Kemer şartlarında, dosya sayılarını da göz önüne alındığında çok iyi bir rakama ulaştı. Bu sayede Kemer Adliyesi'ndeki yargılamaların hız kazandığını önümüzdeki günlerde...