05 / 05 / 2024

kemerburgaz üniversitesi

kemerburgaz üniversitesi

İstanbul'un seçkin özel ve devlet üniversitelerine komşu yükselen konut projelerini mercek altına aldık. İşte kazançlı bir yatırıma göz kırpan üniversitelere yakın konut projeleri 2013...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Binaların da modası var!

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Soyöz, tüketim ve modanın inşaat sektörünü doğrudan etkilediğini dile getirdi.

Projeden konut alan tüketiciler yasa değişiklikleri ile korunuyor!

Projeden konut alan tüketicileri ilgilendiren önemli bir değişiklik yapıldı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Umut Yeniocak değişikliği değerlendirdi.

İnşaat sektörü iş kazalarında birinci!

Her geçen gün daha da artan iş kazalarında 2016 yılı rakamlarını açıklayan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fahri Erenel, iş kazalarında ilk sırada yüzde 23 ile inşaat sektörünün yer aldığını belirtti.

İş kazalarında inşaat sektörü ilk sırada!

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fahri Erenel, iş kazalarında ilk sırada yüzde 23 ile inşaat sektörünün yer aldığını, bunu tarım ve taşımacılık sektörünün takip ettiğini vurguladı.

Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü açıldı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açılan Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü ve Bakırköy Diş Hastanesi 40 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu.

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

Altınbaş Holding Maslak No 1'e taşınıyor!

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından Maslak No 1 Office Tower'a taşınıyor. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan AYDAM yerleşecek.

Bakırköy'de sağlık kampüsü yapılacak!

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin bu yıl ilk mezunlarını verdiğini belirten istanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin, eğitime Mahmutbey Kampüsü'nde başladıklarını belirtti.

Bakırköy'e dev sağlık kampüsü kurulacak!

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, önümüzdeki akademik yılın başından itibaren Tıp, Eczacılık ve Diş Hekimliği Fakültesi’ni içeren bir sağlık kampüsü kuracaklarını söyledi.

Doç.Dr. Saim Kılıç kimdir?

Kemerburgaz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Saim Kılıç, 1972 yılında Ardahan'da doğdu. İşte Kılıç'ın özgeçmişi...

kemerburgaz üniversitesi Haberi

kemerburgaz üniversitesi

Bir evin değerini belirleyen en önemlu unsur kuşkusuz lokasyon. Yani satın almayı düşündüğünüz evin üniversitelere, hastanelere, alışveriş merkezlerine ve toplu taşıma araçlarına yakınlığı son derece önemli. Çünkü böyle bir lokasyonda yer alan ev her zaman prim yapar. Biz de bu haberimizde üniversitelere yakın konumda yükselen uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. Beykent, Fatih Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kemerburgaz Üniversitesi, Sabancı ve Koç Üniversitesi gibi Türkiye'nin seçkin eğitim birimlerinin yanı başında yükselen bu konut projeri sizlere kazançlı bir yatırımın anahtarını uzatıyor. İşte üniversitelere  yakın konut projeleri....




İnnovia 4'te 100 ay vade farksız taksitle 99 bin TL

Beykent Üniversitesi, Fatih Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi...