01 / 05 / 2024

Kenan Acıkök kim

Kenan Acıkök kim

Son verilere göre 2014 yılında sağlık turizmi için Türkiye’ye gelenlerin sayısının 400 bini aştığını açıklayan Turk Health Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök önemli açıklamalarda bulundu.

Kenan Acıkök: Avrupa’nın da sağlık turizmi başkenti olacağız!

Tüm sağlık branşlarında düşük rakamlara üst düzey hizmet veren Türkiye’ye Avrupa’dan yoğun ilgi başladı. Devletin desteğini de arkasına alan Türkiye’nin önemli sağlık turizmi merkezleri TEMOS 5’e çıkarma yapacak

Kenan Acıkök: Sağlık turizminden bu yılki beklentimiz 5 milyar dolar!

Türkiye’nin geçen yılki sağlık turizmi gelirinin 2.5 milyar dolar olduğunu belirten Türk Healt Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Acıkök, “Bu yıl beklentimiz 5 milyar dolar.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bebek kıyafetlerinde dervim yapan H&M’in yeni sezonu satışa çıktı! H&M Baby 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çocuğunuzun gardıroplarını H&M’in yumuşak ve rahat bebek kıyafetleriyle doldurun. Tişörtler, jeanler veya tulumlar ve body’ler arıyorsanız, günlük görünümleri fazlasıyla kolaylaştıran birçok farklı rahat ve yumuşacık seçenekler mevcut. İşte H&M Baby 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

İzmir Seferihisar'daki zeytinliğe konut mu yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Sığacık ve Batı Akarca Planlama Bölgeleri Belediye Meclisince kabul edilmişti. Hazırlanan ve kabul edilen projeye itiraz edilmişti. Yapılan itirazlar sonrasında güncellenen plana 'konut alanı' bölgesi eklendi.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

3k Grup Mühendislik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Grup Mühendislik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Kenan Altunışık tarafından kuruldu.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Kandilli Rasathanesi'nden İzmir'deki tsunamiye ilişkin açıklama!

Prof. Dr. Haluk Özener, İzmir'deki depremden sonraki tsunamiye ilişkin "Arazide yapılan tespitlerden sonra Sığacık'ta 1.9 metreye varan su baskın yüksekliği, Sığacık ve Akarca'da da 5-6 metreye varan tırmanma yüksekliği tespit edildi. Bu tsunaminin 6 metre yüksek olduğu anlamına gelmiyor." dedi.

Maxpey Peyzaj ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxpey Peyzaj ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Ağacık tarafından kuruldu. 

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Işık tarafından kuruldu. 

Aksaray'da 83.4 milyon TL'ye icradan satılık 15 arsa!

Aksaray 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Aksaray İli, Merkez İlçesi, Taşpazar ve Paşacık Mahallesi'nde yer alan 15 adet arsayı 83 milyon 361 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaşıkçı tarafından kuruldu. 

İzmir Seferihisar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediyesi, Sığacık Mahallesi'ndeki Koruma Amaçlı İmar Planında Günübirlik Tesis Alanında kalan arsayı ihale ile satıyor...

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

Kenan Acıkök kim Haberi

Kenan Acıkök kim

Son verilere göre 2014 yılında sağlık turizmi için Türkiye’ye gelenlerin sayısının 400 bini aştığını açıklayan Turk Health Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere özel sektörün hastane yatırımları konusundaki çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten Kenan Acıkök, 2014 yılında elde edilen yaklaşık 3 milyar dolarlık gelirin, 2015 yılında ve 2016 yollarında tamamlanacak hastane inşaatları ile birlikte 6 milyar dolara yükseleceğini söyledi. Acıkök, 2015 yılının sağlık turizmi açısından kritik bir yıl olacağını ifade etti.

2023 yılı hedefinin 20 milyar dolar olduğunu hatırlatan Turk Health Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök şunları söyledi:

"Türkiye çeşitli açılardan sağlık turizminde öne çıkan ülkeler arasında. Genel turizm potansiyeli, hastanelerimizin AB standartlarını yakalamış olması ya da tıbbi operasyon bedellerinin uygun olması Türkiye'yi...