29 / 04 / 2024

kenan doğulu 6 eylül konseri

kenan doğulu 6 eylül konseri

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılışının üçüncü yılını ziyaretçileriyle birlikte pop müziğin en sevilen ismi Kenan Doğulu ile kutlamaya hazırlanıyor. Kenan Doğulu konseri 6 Eylül Cumartesi saat 21:00’de Festival Park’ta gerçekleşecek...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Doğu Ekspresi’nde yeni bilet fiyatları 6 bin TL! Son 4 yılda yüzde 4185 zam geldi!

Turistik Doğu Ekspresi’nde bir biletin fiyatı son 4 yılda yüzde 4.185 zamlandı. Bu sezonun bilet fiyatları 6 bin Türk Lirası oldu. 

Migros'ta son indirimler! 6’lı çay bardağı 99,90 TL’ye, borcam 69,90 TL’ye, saç kurutma makinesi 599,90 TL’ye düştü!

Migros’un başlattığı büyük indirim kampanyası bugün sona eriyor. Bu doğrultuda, 6’lı çay bardağı 99,90 TL’ye, borcam 69,90 TL’ye, saç kurutma makinesi 599,90 TL’ye düştü. İşte 25 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

'Uzak doğulu firmalara bizi ezdirmeyin’ çağrısı!

Konfeksiyon yan sanayi, yüzde 40’lara varan ithal ürünlere karşı koruma tedbirleri istiyor. KYSD Başkanı Murat Özpehlivan, “Sektörümüzün Uzak doğulu firmalara ezdirilmesini istemiyoruz” dedi.

Pasaport harçlarına son dakika zammı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, harçlara yapılan yüzde 50 seviyesindeki zamla belirlenen yeni tarifeler belli oldu. Bu doğrultuda, 6 aylık pasaport ücreti bin 43 Türk Lirası oldu.

A101’de 6’lı çay bardağı 40 TL’ye, manuel doğrayıcı 65 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düştü!

Her hafta yeni indirimli ürünler kataloğunu paylaşan A101, 15 Haziran’dan itibaren hangi ürünlerin indirime gireceğine ilişkin katalog paylaşarak yine müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 15 Haziran'da 6’lı çay bardağı 40 TL’ye, manuel doğrayıcı 65 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düştü.

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı 2022 yılında yüzde 6,9 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin geçen sene toplam doğal gaz ithalatı 2021 yılına göre yüzde 6,9 azaldı ve 54 milyar 661 milyon metreküpe geriledi.

Doğal gaz ithalatı Mart ayında yüzde 26,6 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Mart ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 26,6 azaldı ve yaklaşık olarak 4 milyar 557 milyon metreküp oldu.

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Avrupa'da doğal gaz fiyatı uçtu! Bir haftada yüzde 28,6 arttı!

Avrupa ülkelerinde doğal gaz fiyatı bir haftada yüzde 28,6 arttı. Fiyat artışında, Kuzey Akım boru hattı üzerinden doğal gaz sevkiyatının 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında askıya alınacağının açıklanması etkili oldu.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

kenan doğulu 6 eylül konseri Haberi

kenan doğulu 6 eylül konseri

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılışının üçüncü yılını ziyaretçileriyle birlikte pop müziğin en sevilen ismi Kenan Doğulu ile kutlamaya hazırlanıyor.  6 Eylül Cumartesi saat 21:00’de Festival Park’ta gerçekleşecek olan konserde Kenan Doğulu dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek. Hayranlarının heyecanla beklediği konserde Kenan Doğulu yüksek enerjisiyle en sevilen şarkılarıyla Akbatı misafirlerini coşturacak.  

Yıl boyu renkli etkinliklere ev sahipliği yapan, ulusal ve uluslararası çok sayıda ödülü olan Akbatı, bugüne kadar gerçekleştirdiği çok özel konserlere bir yenisini daha ekleyerek Kenan Doğulu konseriyle ziyaretçilerine muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Akbatı kutlamalarında herkese göre eğlence var

Akbatı, üçüncü yıl kutlamalarına katılanlara, gün boyunca gerçekleştirilecek sürprizlerle festival havası yaşatacak.  Çocuklar için  eğlenceli atölye çalışmalarının yanı sıra Lezzet Platformu'nda “özel kutlama lezzetleri atölyesi” düzenlenecek.

Akbatı’daki yıldönümü kutlamalarına katılanlar ayrıca 14...