04 / 05 / 2024

Kenan Dübüş

Kenan Dübüş

Beher Yapı Proje ve Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye ile, Pendik'te, Kenan Dübüş Müdürlüğü'nde kuruldu.

ATEM Başkanı Akçam ev sahiplerini uyardı! Kira beyannamesi vermeyen yandı!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade etmişti. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Bakan Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 4,5 milyon konut için düğmeye bastı! Kira gelirini beyan etmeyenlere inceleme başlatılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla kira gelirlerini beyan etmeyenlere inceleme başlatılacağını açıkladı.

Türkiye iç tüketimin katkısı ile yüzde 3,8 oranında büyüdü!

Türkiye ekonomisi yılın 2’nci çeyreğinde, geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3,8 büyüdü. Büyüme iç tüketim kaynaklı gerçekleşti; hane halklarının tüketimi genel büyümeye 10,7 puan pozitif, net ihracat ise 6,3 puan negatif etki yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması: Bütçe mayısta fazla verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı trafından yapılan son dakika açıklamasına göre faiz dışı bütçe giderleri 365,9 milyar TL ve faiz dışı açık ise 98 milyar TL oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları belli oldu mu? DİB 4.538 personel alımı sorgulama 2023!

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları belli oldu mu? DİB 4.538 personel alımı sonucu nasıl sorgulanır? 

Diyanet İşleri Başkanlığı sürpriz personel alımı yapacak! Tam 4.538 personel alınacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı 4.538 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere dört farklı branşta 2099 kadın ve 2439 erkek personel alınacak. Peki DİB personel alımı koşulları neler?

Microsoft bulut kesintisi yaşandı! Etkisi global oldu

Çarşamba günü, bir internet kesintisinin global manada milyonlarca kullanıcı aracılığı ile  kullanılan Teams ve Outlook gibi hizmetlerle beraber bulut platformu Azure'u devre dışı bırakmasının ardından tüm bulut hizmetlerini kurtardığını bildirdi. 

Elon Musk, sevilmeyen o özelliğin kapatılabileceğini açıkladı!

Elon Musk, yakın zamanda duyurulan Tweet Etkinliklerini görüntüleme özelliğini devre dışı bırakabileceğinizi duyurdu. Detaylar için tıklayınız...

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Yabancıların Kanal İstanbul güzergahındaki arazileri imara açıldı!

Kuveyt vatandaşı Wael N Y Alnusef, ve Suudi iş insanı Al Muhaıdıb’ın gündemden düşmeyen Kanal İstanbul güzergahında satın aldığı ‘tarla’ vasfındaki araziler de proje planlarının onaylanmasıyla tam olarak imara açılmış oldu. Arazilerin değeri katlandı.

Kripto para borsasında hack şoku!

Binance Global adlı kripto para borsasına yatırım yapan üniversite öğrencisi Halil Utku Şimşek  cep telefonu üzerinden hesabına girmeye çalıştı fakat hesabın devre dışı bırakıldığını anladı...

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Eyüpsultan imar planlarında İBB devre dışı kaldı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Eyüpsultan'da yapacağı kültür merkezinin inşaatı için hazırlanan imar planlarında İBB'yi devre dışı bıraktı. 

Kenan Dübüş Haberi

Kenan Dübüş

Beher Yapı Proje ve Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 10 Şubat 2015'te, Kenan Dübüş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Beher Yapı Proje ve Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Resmi ve özel kurumlara her türlü inşaat, taahhüt, alt yapı ve üstyapı işleri ile ilgili olarak proje çizimi yapmak veya yaptırmak - Resmi ve özel Kurumlara her türlü inşaat, taahhüt, alt yapı ve üst yapı işleri ile ilgili olarak danışmanlık yapmak veya yaptırmak - İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. - Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt,...