11 / 05 / 2024

Kenan Durdu Büyüktaş

Kenan Durdu Büyüktaş

Akbey Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Durdu Büyüktaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Yüzyıl Sokak'ta kuruldu.

Konut kredilerindeki büyüme ekim ayından beri resmen durdu!

Bireysel kredilere ilişkin sıkı makro ihtiyati tedbirler konut kredilerinde büyümenin durmasına sebep oldu. Bu durum Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) paylaşılan konut satış verilerine de yansıdı.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

Bingöl'de daha büyük depremler olabilir!

Bingöl Üniversitesi Enerji Çevre ve Doğal Afet Araştırmaları Merkezi Müdürü Kenan Akbayram, "Burada çok daha büyük depremler maalesef olacak. Burası uzun süredir bizim bildiğimiz bir sismik boşluk. Burada, 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz" dedi...

Türkiye'nin en büyük hastanesi Sancaktepe'ye yapılacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Bugün artık sağlık sistemimiz dünyada başa güreşiyor. Herkes her hastanede hizmet alabiliyor. Sağlıkta öyle bir değişim yaşadık ki, 8 şehir hastanesi hizmete girdi'' diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Erzurum Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezine 62 kilometre uzaklıkta yol yapım ve bakım çalışmasını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir'den Ayşe Alagöz’e konteynır ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Sülekler Mahallesi’nde yaşayan ve evi yıkılan yaşayan Ayşe Alagöz’ün yardımına koştu. Büyükşehir Belediyesi, kalacak başka yeri olmayan Ayşe nineyi açıkta bırakmadı.

Malatya Büyükşehir'den 12 köprü!

Yeni yol açma, asfaltlama çalışmaları gibi ana başlıkta bulunan sorunları acileyet sırasına göre çözmeye gayret eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 12 köprü, 15 adet menfez yapım işi, 47 bin m3 taş duvar örme işlemi yaptı.

Büyükçekmece Liv Evleri fiyatları!

Büyükçekmece Liv Evleri fiyatları konutların planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Perlavista AVM'ye 2.5 kilometre yakınlıkta olan proje 9 blok halinde inşa ediliyor.

Liv Büyükçekmece Evleri fiyatları!

Liv Büyükçekmece Evleri fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Toplamda 98 adet daireden oluşan proje sahil yoluna 700 metre, metrobüse 4 kilometre yakınlıkta yer alıyor.

Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Beytullah Göktaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Bağcılar, Göztepe Mahallesi 'nde kuruldu.

DKY Kartal'da büyük Ramazan avantajları!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje lokasyonuna göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. 'DKY Kartal'da büyük Ramazan avantajları' sloganına göre projede yüzde 3 Ramazan ayına özel ek indirim uygulanıyor.

Kenan Durdu Büyüktaş Haberi

Kenan Durdu Büyüktaş

Akbey Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Durdu Büyüktaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta kuruldu. 


Akbey Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a      Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b.      Her türlü tesislerin ve tarihi yapıların mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini...