15 / 05 / 2024

Kenan Gayrimenkul adres

Kenan Gayrimenkul adres

Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Kahtan Al Ghadban, Ameen Shayad ve Mhd Marwab Shrabaty ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Basel Rahhal tarafından kuruldu.

Teb34 İnşaat Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Teb34 İnşaat Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Sert tarafından kuruldu.

Qnb Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Qnb Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Sert tarafından kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Navo Yapı Otomotiv Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navo Yapı Otomotiv Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Azad Çılgın ve Kenan Kırtay ortaklığında kuruldu.

Propmax Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Propmax Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Didem Çelik, Kenan Beşli ve Sinem Çelik ortaklığında kuruldu. 

Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Emre Daş ve Kenan Ağca ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Kenan Gayrimenkul adres Haberi

Kenan Gayrimenkul adres

Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Kahtan Al Ghadban, Ameen Shayad ve Mhd Marwab Shrabaty ortaklığında kuruldu. 


Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu: Ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mh.D100 K.Yolu Cad. Adm Kon.İst.O.Park N:374/68...