03 / 05 / 2024

Kent İncek ne durumda

Kent İncek ne durumda

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin kura çekilişi 10 Mayıs'ta yapılacak.

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Bulvar Loft'ta yargı kampüsü hareketliliği başladı!

Akfen İnşaat'ın başkent İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde ‘yargı kampüsü’ hareketliliği başladı.  

Kent İncek ne durumda Haberi

Kent İncek ne durumda

BESA Grup tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kent İncek projesi hızla devam ediyor. Firma, 2020’de de yatırımlarına hız kesmeden devam etmeyi planlıyor.

50 yıldır BESA Grup, 6 binden fazla konut, 500 bin metrekare iş ve alışveriş merkezi projesine imza attı. Firma, Haziran 2020’de Kent İncek projesini teslim edecek. 2+1'den 4,5+1'e daire seçeneklerinin yer aldığı Kent İncek konforu ile Ankara’nın yeni yaşam standartlarını belirlemeye hazırlanıyor.

Kent İncek 54 dönüm proje alanına sahip. 7 blok, 604 konuttan meydana gelen Kent İncek projesinde 33 bin metrekare yeşil alan yer alıyor. Göl, peyzaj ve Ankara manzaralı projede kapalı yüzme havuzu ve fitness salonunun bulunduğu sosyal tesis alanı bulunuyor. 

Gayrimenkul ve inşaat yapım, yatırım, geliştirme ve işletme konusundaki tecrübesini Ankara projelerinin yanı sıra Bodrum’a ve Türkiye’nin inşaat ve...