06 / 05 / 2024

Kent Koleji açılış

Kent Koleji açılış

Kent Koleji, düzenlediği törenle Gaziemir Kampusü'nü eğitime açtı. Kent Koleji Okullar Genel Müdürü Tolga Özsoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa İzmir Vali Yardımcısı Fatih Damatlar da katıldı...

Açlık sınırı asgari ücreti geçti!

KAMU-AR tarafından yapılan araştırmaya göre, başkent Ankara’da yaşayan dört kişilik bir ailenin ocak ayındaki açlık sınırı 17 bin 442 TL şeklinde olurken, 17 bin 2 TL olan asgari ücreti de geride bıraktı. Araştırmaya göre, yoksulluk sınırı ise 48 bin 459 TL'ye çıktı.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Metro açılışı 2021!

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hızlandı. İşte metro açılışı 2021 tarihleri...

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Toyota Las Vegas'ta 2 bin kişilik akıllı kent inşa edecek!

Toyota, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda 2020 yılı sonunda 2 bin kişilik akıllı kent inşa edeceklerini duyurdu...

İstanbul Kent Konseyi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi'ni hayat geçirdi. Konseyin ilk başkanı Mimar Tülin Hadi oldu. Konseyin açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yaptı...

Kemerburgaz Kent Ormanı açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemerburgaz Kent Ormanı'nın açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu, - "Bütün hizmet, rant için değil halk için olmalı; rant için değil çocuklar için olmalı'' dedi.

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Tekirdağ Bilgi Koleji açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da eğitim ve öğretim hizmetine başlayan Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı açılıyor!

Türkiye'nin en büyük Kent Ormanı olarak planlanan Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı açılış için gün sayıyor.

Mersin'de özel proje alanları ile modern bir kent inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılında çalışmalarını başlattığı ve 06.02.2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilen 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı’yla Mersin'de modern bir kent inşa edilecek.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Manisa Çözüm Koleji açıldı!

Manisa Çözüm Koleji hizmete açıldı, gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Kent Koleji açılış Haberi

Kent Koleji açılış


Kent Koleji, düzenlediği törenle Gaziemir Kampusü'nü eğitime açtı. Kent Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Hızır Murtezaoğlu ve Kent Koleji Okullar Genel Müdürü Tolga Özsoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa İzmir Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, okulun eğitmen kadrosu, veliler ve öğrenciler katıldı. 


Eğitim prensibi

Yapımına 5 ay önce başlanan ve 800 öğrenci kapasitesine sahip olan Kent Koleji bünyesinde, olimpik yüzme havuzu, buz pateni pisti, gözlem evi, 3 boyutlu sinema salonu, mini golf, bowling, tenis, futbol, kütüphane, organik bahçeler ve laboratuvarlar gibi 16 farklı branşta hizmet ve aktivite alanı bulunuyor.

Açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Murtezaoğlu, "İzmir'deki eğitim prensiplerimizi tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz. Çocuklarınıza bir emanet olarak değil anne baba şefkatiyle sahip çıkacağız. Buradaki bütün öğrenciler çağdaş, özgüveni...