28 / 09 / 2024

Kent Orkestrası binası

Kent Orkestrası binası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kent Orkestrası’nın bulunduğu binada klasik konser salonu yapmak için çalışmalara başlandığını açıkladı

Asmalımescit'in efsane mekanı eski Babylon binası 75 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Mega kent İstanbul'un simgeleri arasında yer alan Babylon'un Asmalımescit'teki binası, rekor bir bedelle satışa çıkarıldı. Müzikseverlerin hafızalarına kazınan söz konusu mekân, 75 milyon liralık fiyat etiketiyle yeni bir sahibine devredilmeyi bekliyor.

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

İGA'dan çöken kargo binası açıklaması!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, mega kent İstanbul'da yaşanan kar fırtınası esnasında çöken Türk Hava Yolları’na ait kargo binasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte İGA'nın o açıklaması...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası TBMM gündeminde!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni konser binası ve logosu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 29 Ekim’de açılıyor!

Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın binasının inşaatı tamamlandı. “Bitmeyen Senfoni” olarak adlandırılan projede ilk konser 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda verilecek.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını açıyoruz” dedi. Peki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına yeni logo!

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni bina 29 Ekim'de açılacak. Yeni bina için yeni logo tasarlandı.

Kent Orkestrası binası Haberi

Kent Orkestrası binası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kent Orkestrası’nın bulunduğu binada klasik konser salonu yapmak için çalışmalara başlandığını açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Eski Zirai Donatım Sosyal Tesisleri’nde yaptığımız çalışmayla binayı Kent Orkestrası’na tahsis etmiştik. Aynı binanın alt katını da klasik konser salonuna dönüştürüyoruz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Zirai Donatım Sosyal Tesisleri binasında klasik konser salonu inşa ediyor. Başkan Zeki Toçoğlu, “Kent Orkestrası’nın bulunduğu binanın alt katını konser salonuna dönüştürmek için bir çalışma başlattık.” dedi. Konser salonu için kapsamlı bir çalışma yapıldığını belirten Başkan Toçoğlu, “Konser salonlarında önemli olan ses akustiğidir. Ses sistemlerine göre iç ve dış cephe çalışmaları gerçekleştirilecek” diye konuştu.


Önemli sanatçılar Sakaryalılarla buluşacak

Sanat alanında gerçekleştirilen yatırımlara devam ettiklerinin altını çizen Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin sanat hayatını daha...