23 / 07 / 2024

kentpark kafeterya

kentpark kafeterya

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kentpark’ta inşa edilen kafeterya açılışa hazırlanıyor, Doğal görünümü ile dikkat çeken kafeterya, tasarımıyla büyük beğeni topluyor

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Kenan Evren’in köşkü kafeterya oldu!

Antalya Kurşunlu Şelalesi'nde 1980'li yıllarda Kenan Evren için, 7 küçük şelaleciğin olduğu alanda inşa edilen ve helikopter pisti yer alan iki katlı köşk kafeterya olarak kullanılıyor.

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Çorum Kentpark için yıkımlar başladı!

Çorum'da yapımı devam eden Kentpark projesi kapsamında yıkımlar başladı. Sağlık Müdürlüğü’nün yıkıldığı projede Valilik Ek Hizmet Binası’nında yıkılması gündeme geldi.

Saree İnşaat Taahhüt Otomotiv Kafeterya Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saree İnşaat Taahhüt Otomotiv Kafeterya Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Tunç Atlı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Sertaç Kıyıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çorum'a 40 milyon TL'lik Kentpark yatırımı!

Çorum Belediyesi'nin 40 milyon TL'lik yatırımı olan Kentpark’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin yıl sonunda hizmete sunulması bekleniyor.

Sakarya Akyazı'ya yeni kafeterya!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Çerkezköy Kentpark projesi başladı!

KENTPARK Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan yaklaşık 75 dönümlük alanda yeşil alan ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Çorum Kentpark yıl sonunda tamamlanacak!

Çorum tarihinin tek seferde yapılan en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Kentpark’ın inşaatı son süret devam ederken Çorum Belediyesi tarafından parka dikilecek olan yetişmiş ağaçlar da Çorum’a geldi.

kentpark kafeterya Haberi

kentpark kafeterya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Kentpark’ta bulunan Tarihi Çark’ın hemen yanında inşa ettiği kafeteryada çalışmalar tamamlanmak üzere. Tarihi su çarkı yapısı stilize edilerek tasarlanan kafeterya Kentpark’ın doğal yapısı ile uyumlu olarak inşa edildi. Ana taşıyıcılarının çelik olması haricinde diğer tüm malzemeleri ahşap olan kafeterya, açılışa hazırlanıyor. Doğal görünümü ile dikkat çeken kafeterya, tasarımıyla da büyük beğeni topluyor.


Sakarya Büyükşehir...