04 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm kütahya

kentsel dönüşüm kütahya

Kentsel dönüşümün ilk büyük adımı Kütahya'da atıldı. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliği ile yapımına başlanan Kütahya Modern büyük ilgi görüyor. Anadolu'da Kentsel Dönüşüme en hızlı başlayan il olma özelliği Kütahya'nın....

Kütahya'da 8 bin 877 konutu ilgilendiren dönüşüm başladı!

Kütahya'da 8 bin 877 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliği ile kentsel dönüşümün ilk etabı olan 'Kütahya Modern' projesi için hazırlıklar tamamlandı...

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Enne, İnköy ve Parmakören Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

Muhittin Selvitopu'dan kentsel dönüşüm çıkışı!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısında  Karabağlar’ın kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kütahya Merkez Parmakören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Parmakören Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi kararlaştırıldı.

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya'nın Merkez İlçesi İnköy Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Küçük alanlarda kentsel dönüşüm kötüye kullanılabilir!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar, küçük alanlarda yapılacak kentsel dönüşümün kötüye kullanılabileceğini belirterek, Başkan Toçoğlu’na duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti.

Kütahya Pazarlar'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı Kütahya Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapıldı.

Kütahya'da kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) kentsel dönüşüm paneli düzenlendi. DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç moderatörlüğündeki panele çok sayıda bilim adamı katıldı.

Kütahya DPÜ'de kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) kentsel dönüşüm paneli düzenlendi. DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, moderatörlüğündeki panele bir çok bilim adamı katıldı.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm anlatıldı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya'da 13 mahallede uygulanması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

kentsel dönüşüm kütahya Haberi

kentsel dönüşüm kütahya



Kentsel dönüşümün ilk büyük adımı Kütahya'da atıldı. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliği ile yapımına başlanan Kütahya Modern büyük ilgi görüyor. 


Anadolu'da Kentsel Dönüşüme en hızlı başlayan il olma özelliği Kütahya'nın. 7/24 güvenlik sistemi ve kapalı bir site mantığı ile oluşturulan proje Kütahya Modern, Kütahya halkına ilkleri yaşatacak. 

"KENTSEL DÖNÜŞÜME ÖZEL ÖDEME KOLAYLIĞI" İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Azat Yeşil; "Sadece barınmaya yönelik değil yaşamaya yönelik olan bu konsepti ulaşılabilir fiyatlarla satışa çıkardık, Kentsel Dönüşüme özel banka oranlarımız ve uygun ödeme koşullarımız bulunmakta. Bu proje sadece bugünü değil geleceği de planlayan herkesin ilgisini çekiyor. Kütahya Modern'e 2+1'den 6+1 dairelere kadar farklı tipte daire seçeneği sunuyoruz" dedi. 

Yeşil; "Aile konseptine özel olarak tasarlanan mimarisi ve 7'den 70'e herkese özel alanları bulunan peyzaj alanı...